Hvetekim - Essens Og Fordeler

Video: Hvetekim - Essens Og Fordeler

Video: Hvetekim - Essens Og Fordeler
Video: 20 fødevarer, der er dårlige for dit helbred! 2024, September
Hvetekim - Essens Og Fordeler
Hvetekim - Essens Og Fordeler
Anonim

Hvetekim er en ekte skattekiste av vitaminer og mineraler. Det er en kraftig hjelper i kampen for å bevare ungdommen og beskytter mot hjerte- og karsykdommer.

Hvetekim inneholder sink, vitamin A og E, som er nødvendige for regenerering av hudceller. Den inneholder biologisk aktive stoffer som er veldig nyttige for kroppen.

Hvetekim er uunnværlig i kronisk utmattelsessyndrom, stress og vektøkningsproblemer. Hvetekim er den mest verdifulle delen av kornet og er en sterk energikilde.

Hvete korn
Hvete korn

Hvetekim er et kraftig immunstimulerende middel som hjelper kroppen å beskytte seg mot mange sykdommer.

Hvetekim hjelper til med å gjenopprette energibalansen, regulerer viktige kroppsfunksjoner, hjelper kroppen med å bekjempe alvorlige sykdommer og ugunstige miljøforhold.

Hvetekim fremmer aktiv hjerneaktivitet. Det forbedrer hukommelse og konsentrasjon. Det er også et kraftig verktøy for å bekjempe nevroser.

Glede
Glede

Vitamin E og vitamin B, som er inneholdt i hvetekim, normaliserer reproduksjonssystemets arbeid, og hvis det er inflammatoriske prosesser, nøytraliser dem. Hvetekim er nyttig i en problematisk syklus.

Hvetekim beskytter kroppen mot effekten av frie radikaler. Ved regelmessig inntak av hvetekim blir hudfargen friskere, aldringsprosessen avtar.

Hvetekim er veldig nyttig for folk som ønsker å gå ned i vekt. Det er nok å ta 1 ss hvetekim tre ganger om dagen i tre timer før måltider.

Hvetekim forbedrer fordøyelsen og beskytter mot alvorlige magesykdommer. Du kan ganske enkelt legge hvetekim i vann eller melk eller lage en energidrikk av kakao og kaffe.

Bland 2 ts kakao med 1 ts pulverkaffe og hell 30 milliliter kokende vann. Tilsett sukker etter smak, hvetekim og fersk melk. Alt knuses i en blender i høy hastighet.

Anbefalt: