Vitamin B17 Blokkerer Kreftceller

Video: Vitamin B17 Blokkerer Kreftceller

Video: Vitamin B17 Blokkerer Kreftceller
Video: Лаэтрил 3: аргумент в пользу запрета Лаэтрила 2024, September
Vitamin B17 Blokkerer Kreftceller
Vitamin B17 Blokkerer Kreftceller
Anonim

Visste du at vitamin B17 er ekstremt effektivt for å bekjempe kreft. Det er mange land der matvarer med høyt vitamin ofte blir konsumert. Det var nesten ingen pasienter med denne snikende sykdommen.

Det høyeste innholdet av B17 er inneholdt i steinene til mange frukter, og disse er kirsebær, aprikoser, bitre mandler og fersken. Det er også høyt i plommer, cashewnøtter, kvedefrø, epler, bjørnebær, bringebær, hirse og brun ris.

Spirene av belgfrukter, linser og lucerne er veldig nyttige og rike på vitaminer. Det har blitt studert at noen få aprikoskjerner om dagen er veldig rike på amygdalin, noe som er veldig viktig for kroppen.

Merk følgende! Ikke overdriv forbruket av aprikoskjerner, fordi de i store mengder kan være giftige.

I begynnelsen av behandlingen av en hvilken som helst sykdom, må immunforsvaret være forberedt. Derfor må den styrkes så mye som mulig. Det er oppskrifter på dette som den jeg vil tilby deg.

Ta mai eller juni honning - 1 kg, oppløst i 1 liter vin eller vodka. I dette suger vi 1 kg aloe vera. For større effektivitet tilsettes 50 g tørket skog eller hestehale og 20-50 g celandine. Selleri kan erstattes med smørkopp. Innholdet i buttercup og celandine inneholder en gift som er sterk og fungerer som en morder av kreftceller, og andre urter styrker immunforsvaret.

Johannesurt
Johannesurt

Alle ingrediensene blandes og den ferdige løsningen plasseres i mørket i 12 dager. Når disse dagene er over, drikkes infusjonen tre ganger om dagen en time før måltidene. Har du i tillegg tørre bjørkeblader og johannesurt med timian, får du en enda mer mettet løsning, rik på næringsstoffer.

Du kan konsumere 20-50 nøtter og frø av plommer, aprikoser, mandler og fersken om dagen. Det er veldig viktig at de kommer fra fersk eller tørket frukt som ikke har gjennomgått varmebehandling.

For mange år siden visste healere at disse frøene og nøttene inneholdt en kraftig gift. Senere oppdaget imidlertid moderne vitenskap at denne giften, cyanid, ikke påvirket menneskekroppen fordi den var forbundet med stoffer som nøytraliserte den.

Anbefalt: