Mat Rik På Vitamin B17

Innholdsfortegnelse:

Video: Mat Rik På Vitamin B17

Video: Mat Rik På Vitamin B17
Video: Лаэтрил 3: аргумент в пользу запрета Лаэтрила 2024, September
Mat Rik På Vitamin B17
Mat Rik På Vitamin B17
Anonim

Informasjon om egenskapene, virkningen og evnene til stoffet som er isolert fra frøene til bitre mandler, dateres tilbake til 1830, da franske kjemikere isolerte det og ga navnet amygdalin glykosid. I midten av forrige århundre mottok den amerikanske biokjemikeren Ernst Krebs den i renset og konsentrert form, kalt B17 eller laetrile, og uttalte at det var et vitamin som med hell kurerte kreft. Denne uttalelsen gjør det oppdagede stoffet til en følelse. Hva er kjent om handlingen av amygdalin i kampen mot kreftceller?

Vitamin B17 og kampen mot kreft

Bitter mandel har blitt brukt i kampen mot svulster siden 4000 år siden av kineserne. Observasjoner om livene til folk som spiser mat rik på vitamin B17 er velkjente. For dem er kreft en ukjent sykdom. Innbyggere i Hunza-dalen på grensen mellom India og Pakistan er det mest profilerte tilfellet, som i dietten deres er aprikos, hvis mutter inneholder B17, en basismat.

Aprikoskjerner brukes også som mat av Navajo-indianerne, abkhazerne og mange andre. De har unntak fra kreft, selv om de spiser tradisjonell mat. Vitamin B17 inneholdt i frøene og nøttene til bitre mandler, aprikoser, tistler, kirsebær, nektariner, fersken, epler, hirse, linfrø og andre matvarer som nesten er ekskludert fra menyen til det moderne mennesket. Amygdalin kan betraktes som et effektivt middel til å forebygge kreft hvis det tas regelmessig ved å spise noen bitre nøtter som mandler, aprikoser, fersken. Andre gode kilder er alfalfa-spirer, hirse, belgfrukter og linser (se galleri).

Farene ved å bruke vitamin B17

Hvert molekyl av vitamin B17 inneholder cyanid, benzaldehyd og glukose. Cyanid har vært knyttet til å drepe kreftceller. Det er fortsatt ingen garanti for at den bare angriper skadede celler, men ikke sunne. Det er en potensiell risiko for overdoseforgiftning. I teorien, for å forgifte kroppen, må cyanid først oppløses og samhandle med kroppen. Dette skjer ved hjelp av et annet enzym, beta-glukosidase, som er tilgjengelig i kroppen i knappe mengder, og cellene som er rammet av kreft er overmettet med det.

Logikk viser at det skal drepe kreftceller uten å skade de sunne, fordi det ikke absorberes av vevet vårt. Det er imidlertid ingen garanti for at cyanid ikke vil oppløses under påvirkning av andre prosesser og forhold, for eksempel en uregistrert genetisk defekt, autoimmun sykdom eller annen ekstern faktor. Dette utgjør en potensiell risiko for cyanidforgiftning.

Meningene er i begge ytterpunktene, men alle er enige om en ting - selvmedisinering og forebygging med tabletter eller ampuller, som er tilgjengelig bokstavelig talt overalt, er farlig fordi det dreier seg om konsentrerte doser. Slike medisiner bør bare tas under medisinsk tilsyn. Og bruken av matvarer rik på vitamin B17 er en god forebygging mot kreft.

Anbefalt: