Glem Forkjølelse I Vinter! Forvis Over 15 Sykdommer Med Kamille Te

Video: Glem Forkjølelse I Vinter! Forvis Over 15 Sykdommer Med Kamille Te

Video: Glem Forkjølelse I Vinter! Forvis Over 15 Sykdommer Med Kamille Te
Video: Influensa, forkjølelse eller lungebetennelse? 2024, September
Glem Forkjølelse I Vinter! Forvis Over 15 Sykdommer Med Kamille Te
Glem Forkjølelse I Vinter! Forvis Over 15 Sykdommer Med Kamille Te
Anonim

I løpet av de kalde vinterdagene kamille te er en av favorittdrinkene. Den tradisjonelle drikken er ekstremt nyttig og takler over 15 plager.

Kamille har en lav pris, er lett å finne og kurerer nesten alle - dette gjør den perfekt for fans av alternativ medisin. I form av vanlig te kan det være nyttig i en rekke medisinske problemer.

Den aktive forbindelsen i den - bisabolol, er ansvarlig for dens gunstige egenskaper. Det har en beroligende, betennelsesdempende og antimikrobiell effekt, samt antistress.

For te kan kamille finnes i apotek og økologiske butikker. Den er tilgjengelig som en tørket blomst, infusjon, flytende essens, essensielle oljer, tinkturer, så vel som i kremer og skjønnhetsprodukter. Kamille tepakker er en av de vanligste og rimeligste. Du kan også velge din favoritt kamille selv og tørke den hjemme.

Te
Te

De siste årene har kamille te blitt erklært hemmeligheten for lang levetid, da den er forbundet med en 29% lavere risiko for tidlig død. Det bekjemper moderne angst og stressproblemer.

Derfor må du ikke forsinke og varme opp vann i dag og tilsett 2 ss tørkede blomster fra kamille eller 4 ss frisk farge. Det er bra for vannet å være varmt, men ikke koke. Hell blomstene, sett et lokk og vent i ca 5 minutter.

I tillegg til å øke immuniteten, kan kamille te brukes som medisin avhengig av situasjonen og det spesifikke problemet. Den kan brukes både som en drink og eksternt - i form av en komprimering.

Kamille te
Kamille te

Se etter et ekstrakt, tinktur, krem eller salve fra eller med kamille i den nærliggende butikken, så tar du ikke feil. Kamille brukes til å behandle magekramper, søvnløshet, migrene, irritabel tarmsyndrom, premenstruelt syndrom (PMS) og menstruasjonssmerter, psoriasis, brannsår og skrubbsår, mørke sirkler under øynene, sår og kutt, hemoroider, rynker, hevelse og flass.

Anbefalt: