Forvis Sykdommer Med Gylden Honning

Video: Forvis Sykdommer Med Gylden Honning

Video: Forvis Sykdommer Med Gylden Honning
Video: honing machine HMA EX 2024, September
Forvis Sykdommer Med Gylden Honning
Forvis Sykdommer Med Gylden Honning
Anonim

For behandling av forkjølelse anbefaler Ayurveda en kombinasjon av honning og gurkemeie. Denne blandingen kalt gylden honning har antiinflammatoriske egenskaper, i tillegg vil den øke kroppens forsvar.

Uansett medisin du tar, vil det sikkert ha noen ubehagelige effekter på tarmens mikroflora - men blandingen av honning og gurkemeie vil ikke skade deg på noen måte.

Ingrediensen curcumin, som er hovedkomponenten i gurkemeie, er foreskrevet forskjellige helbredende egenskaper, inkludert betennelsesdempende og antioksidant. Det antas at selv ingrediensen kan nøytralisere frie radikaler. Kombinasjonen av honning og gurkemeie vil hjelpe og forbedre fordøyelsen.

I følge Ayurveda kan du konsumere blandingen før eller etter et måltid, avhengig av den såkalte. Gylden honning vil virke på forskjellige organer i kroppen. Hvis blandingen konsumeres før et måltid, vil gurkemeie og honning forbedre tilstanden til hals og lunger, og etter et måltid - vil det hjelpe tykktarmen og nyrene.

Ved de første symptomene på forkjølelse og influensa, få denne blandingen til å føle seg bedre. Her er hva du trenger og hvordan du forbereder det:

Gurkemeie
Gurkemeie

- Bland i en passende beholder 100 g rå honning og 1 ss. gurkemeie og bland godt til blandingen er jevn. I begynnelsen er det godt å spise oftere. På den første dagen, spis ½ ts. av denne blandingen per time, på den andre dagen, fortynn inntaket til to timer. Spis deretter blandingen tre ganger om dagen. For å ha en god effekt må du konsumere blandingen i minst tre dager.

Når du spiser blandingen, er det viktig å ha den i munnen til den er helt smeltet. Du kan også bruke oppskriften på gylden honning hvis du har en luftveissykdom - i dette tilfellet bør du fortsette forbruket i minst en uke - tre ganger om dagen i 1 ts. Hvis du vil, legg blandingen i en kopp te eller en kopp varm melk.

Det anbefales ikke for personer som lider av høyt blodtrykk eller hemofili - i dette tilfellet må du kontakte legen din. Blandingen anbefales ikke for personer som har galleblæresykdom, diabetes og andre.

Anbefalt: