Hvordan Behandle Barn Med Influensa Med Bestemøders Medisin

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Behandle Barn Med Influensa Med Bestemøders Medisin

Video: Hvordan Behandle Barn Med Influensa Med Bestemøders Medisin
Video: Mit barn hoster voldsomt - hvad gør jeg? | SundhedsTV 2024, September
Hvordan Behandle Barn Med Influensa Med Bestemøders Medisin
Hvordan Behandle Barn Med Influensa Med Bestemøders Medisin
Anonim

Bortsett fra piller er det en annen måte å behandle på, og det kalles det Tradisjonell medisin - ufarlig, rimelig, hyggelig, bruker naturlige produkter. Selvfølgelig, i tilfelle alvorlig sykdom, bør barnet føres til lege, men du kan også hjelpe ham. Jeg tilbyr deg noen bestemors medisiner, testet og anbefalt av plagede foreldre.

Ved temperatur

Den første forutsetningen for å senke temperaturen er at barnet drikker mye væske. Med en temperatur senkende effekt er lindete, noe som fører til svetting og en reduksjon i kroppstemperatur, samt bringebærbladte. Bringebærjuice eller kompott fungerer også bra.

En god effekt påføres barnets føtter med pisket eggehvite, temperaturen synker overraskende raskt. Andre er fornøyd med følgende middel: sitronskiver legges på føttene og sokker plasseres på toppen. For de minste er det neppe egnet, den delikate babyhuden kan reagere voldsomt på sitronsyre.

Vann er et trygt middel for senke temperaturen hos barn. Sett det varme barnet i et bad med varmt vann som for bading og tilsett gradvis kaldt vann for å redusere temperaturen.

Hoste

Timiante for behandling av influensa
Timiante for behandling av influensa

Folkemedisin anbefaler timiante, hyllebær, kamille, salvie, søtet med honning eller sukker. Laurbærblad lindrer også hoste. Kok 5 blader i en halv liter vann i omtrent fem minutter, sil og søt med honning når den er kald.

En tradisjonell oppskrift på å hoste opp sekreter er et avkok av en blanding av indrishe, løk med det ytre skallet, nebetsheker eller løk, den midterste delen av kvede rundt frøene, knuste valnøtter sammen med skallene.

Følgende oppskrift på hoste er også bevist: en svart reddik er skåret ut slik at den blir som en brønn. Fyll på honning (2-3 ss) eller sukker og la stå i flere timer til den er fylt med juice. Ta en teskje flere ganger om dagen.

Kompresser lindrer også hoste mye. Bryst av det syke barnet smør med honning og dryss over natron. Toppen er dekket med en avis som er gjennomboret med en tykk nål og lar stå i minst 2-3 timer.

Inhalasjoner er et gammelt velprøvd middel mot hoste. Eldre barn inhalerer kamille med brus, små barn er tilstrekkelig innånding på badet. La den varme dusjen på badet bli som tåke og stå med babyen i ti minutter for å puste dampen. Dermed beroliger fuktig luft slimhinnene og hoste reduseres.

Rennende nese

Behandling av rennende nese hos barn
Behandling av rennende nese hos barn

Folkemedisin anbefaler honning mot forkjølelse, så lenge barnet ikke er allergisk. Du kan legge biter av hard honning så stor som en ert i neseborene til et stort barn. Hjemmelagde dråper laget av kamille og sukker har også en avstengende effekt på nesen. I en kaffekopp avkok av kamille, legg 2 ss. sukker for å oppnå en hypertonisk løsning. Det svulmer opp i nesens slimhinne, og barnet begynner å puste rolig, og kamille har en betennelsesdempende effekt.

Nesen til det store barnet som er syk av influensa, kan smøres med hjemmelaget smult på innsiden, spesielt hvis det er skorpe.

Sår hals

Behandling av barn med influensa med bestemors medisiner
Behandling av barn med influensa med bestemors medisiner

Foto: Maria Simova

Ostemasse komprimerer nesten nesten mot smerter og betennelser. I en halv liter melk legg en skje med eddik og kutt den ved å koke. Klem i gasbind og fordel ostemassen som er oppnådd mellom to gasbind eller osteklut. Pakk rundt halsen, legg et skjerf eller lommetørkle på toppen. Så vær minst 4 timer, du kan sove med ham.

En smertestillende drikke, selv om den er hyggelig, er følgende: 7 indrisheblader, 7 løkgodterier og syv tyrkiske herligheter kokes i ti minutter og filtreres. Etter at det blir behagelig varmt, får drikken 1-2 ts. 3-4 ganger om dagen.

Anbefalt: