I Dag Feirer Vi World Vanilla Cream Day

Video: I Dag Feirer Vi World Vanilla Cream Day

Video: I Dag Feirer Vi World Vanilla Cream Day
Video: Two In One Recipe #shorts I Oreo & Roasted Nuts Vanilla Ice-creams | Full Video link in description 2024, September
I Dag Feirer Vi World Vanilla Cream Day
I Dag Feirer Vi World Vanilla Cream Day
Anonim

Det er ikke noe bedre enn en skje med vaniljekrem som kan ta oss tilbake til barndommen.

Med sin tette struktur og magiske aroma er denne deilige desserten den perfekte avslutningen på dagen, og unn deg i dag 17. august bemerker vi Verdens vaniljekremdag.

Vaniljekrem er en av favorittdessertene til millioner av mennesker over hele verden. I tillegg til å være en krem i en bolle, kan du spise den som fyll for eclairs eller smultringer, så mulighetene til å feire dagens høytid er varierte.

Den deilige kremen ble først tilberedt i det gamle Roma som en fylling for populære kaker på den tiden. Ved sitt første forsøk ble det imidlertid klart at vaniljekrem kan serveres og som en frittstående dessert.

Den perfekte kombinasjonen av vanilje, egg, sukker og melk har overlevd fra gammel tid til i dag.

En annen av proffene til vaniljekrem er at du kan endre smak ved å legge til favorittfruktene dine. Vaniljesmaken kan kombineres perfekt med jordbær, mango, pærer og mandler.

Enten i kombinasjon med frukt eller som en del av en fristende kake, ikke glem i dag å unne deg vaniljekrem og bruk anledningen til å spise noe søtt.

Anbefalt: