Ideer For Raske Muffins Og Cupcakes

Innholdsfortegnelse:

Video: Ideer For Raske Muffins Og Cupcakes

Video: Ideer For Raske Muffins Og Cupcakes
Video: Cupcakes or Muffins? 2024, September
Ideer For Raske Muffins Og Cupcakes
Ideer For Raske Muffins Og Cupcakes
Anonim

Muffins har blitt veldig populære - vi kan lage dem med salt eller søt fyll, legge til det vi har hjemme, erstatte et produkt med noe vi har for øyeblikket. Bortsett fra å være veldig raske, er de deilige og spektakulære og kan være spiselige noen dager etter at du har laget dem. Vi tilbyr to veldig enkle, raske oppskrifter på muffins - du kan legge produktene som er oppført, hvis du ønsker det, kan du også improvisere.

Salt muffins med sesamfrø

Nødvendige produkter: 2 ts mel, 1 ts yoghurt, 2 egg, 1 bakepulver, ¾ ts olje, ½ ts skinke eller pølser, smeltet ost (trekanter), 1/3 ts gul ost, timian, sesam, en klype salt, oliven

Fremstillingsmetode: Tilsett egg, melk og olje og bland godt, tilsett deretter melet sammen med bakepulveret. Rør til den blir en veldig tykk blanding. Forskjær skinke og gulost i små biter og 2 trekanter med smeltet ost, samt oliven. Tilsett dem i den tykke grøten og tilsett sesamfrø og krydder etter smak, bland godt, hell i form og stek i en forvarmet ovn på ca 180 grader. De er klare når de rødmer.

Søte muffins med sjokolade og banan

Muffins med syltetøy
Muffins med syltetøy

Nødvendige produkter: 2 ts mel, 1 ts yoghurt, ¾ ts smør, 1 ts sukker, 2 egg, 1 bakepulver, 1 banan, en halv sjokolade (80 gram), ½ ts rosiner, sitronessens

Fremstillingsmetode: Pisk egg og sukker, tilsett gradvis melk og smeltet smør, deretter melet, bakepulveret. Når blandingen er jevn, er det på tide å legge finhakket banan, sjokoladehakket på samme måte, rosiner, en halv flaske sitronessens. Bland alle produktene og hell i muffinsformene, sett deretter kjelen i en forvarmet ovn på 180 grader og stek.

Du kan erstatte skinke i de salte cupcakene med pølsen du foretrekker, eller lage dem med ost, gulost og litt salte. I de søte muffinsene kan du legge valnøtter i stedet for rosiner, og erstatte banan og sjokolade med et eple, hvis du tilsetter litt kanel, blir det som en strudel i muffinsformer. Hovedproduktene som du former blandingen med er de samme.

Anbefalt: