Datoer Behandler Forkjølelse Og Hodepine

Video: Datoer Behandler Forkjølelse Og Hodepine

Video: Datoer Behandler Forkjølelse Og Hodepine
Video: Forkjølelse og egenomsorg 2024, September
Datoer Behandler Forkjølelse Og Hodepine
Datoer Behandler Forkjølelse Og Hodepine
Anonim

Datoer er rike på karbohydrater, vitamin A, A1, C, B1, B2, B6 og B5. De inneholder 23 typer aminosyrer, pektin og selen.

Siden eldgamle tider har dadler blitt brukt til å behandle forkjølelse og hodepine. De inneholder stoffer som virker som aspirin. Datoer har blitt brukt i århundrer for å behandle tuberkulose, samt for å forbedre hjernens funksjon.

Selen i dadler forhindrer utvikling av svært alvorlige sykdommer, og reduserer også risikoen for hjerte- og karsykdommer og styrker immunforsvaret.

Datoer passer for både barn og eldre og til og med gravide. Datoer tilsettes fruktsalater, bakverk, juice og kompott.

I India brukes dadler til å lage karsukker, som er bedre enn rørsukker og sukkerroer.

Datoer har god effekt på libido. Hvis du føler kronisk tretthet og klager over svakhet, så vel som om du er deprimert, vil datoer hjelpe deg.

Datoer inneholder mye vitaminer og lader derfor bokstavelig talt kroppen med energi. Hvis du må unne deg intellektuell aktivitet, kan du spise en håndfull datoer om dagen.

Datoer anbefales for å rense fordøyelsessystemet og for mageforstyrrelser. Datoer er nyttige for folk som ønsker å erstatte godteri med en sunnere dessert.

Datoer er nyttige for vordende mødre, da de hjelper til med den første produksjonen av morsmelk. For å styrke immuniteten anbefales det å konsumere 10-15 datoer etter måltider en gang om dagen, sammen med 1 kopp melk.

Datoer reduserer blodtrykket, forbedrer utviklingen av nerveender i hjernen, opprettholder kroppens syrebalanse og beskytter tennene mot karies.

Anbefalt: