Merk Følgende! Jerntabletter Er Helseskadelige

Video: Merk Følgende! Jerntabletter Er Helseskadelige

Video: Merk Følgende! Jerntabletter Er Helseskadelige
Video: Jernmangel 2024, September
Merk Følgende! Jerntabletter Er Helseskadelige
Merk Følgende! Jerntabletter Er Helseskadelige
Anonim

Menneskekroppen trenger de riktige dosene av vitaminer og mineraler. I dagens verden er det vanskelig å oppnå dette, og oftere og oftere når vi erstatninger for stoffene vi trenger.

Et av de viktigste elementene for menneskers helse er jern. Samtidig er den vanligste tilstanden jernmangel. Derfor strekker mange seg etter elementet som er tilgjengelig i tabletter. Imidlertid viser det seg at i stedet for fordeler, bringer det en rekke negativer til helsen.

Jerntabletter inneholder 10 ganger mer enn mengden mineral som trengs av menneskekroppen. Jern akselererer prosesser for celleregenerering. Imidlertid akselererer høye doser denne prosessen opptil 6 ganger, noe som kan føre til en rekke helsefarer.

Studier viser at effekten observeres opptil 10 minutter etter at du har tatt tabletten. Langvarig bruk kan skade DNA i blodceller.

Menneskekroppen kan ikke overleve uten jern. Når det er en viss mangel på elementet, er helsen vår truet. Et balansert kosthold kan takle dette problemet. Det er mange naturlige kilder som kan levere oss i ren form og i normale doser.

Timian
Timian

Jern er spesielt viktig i alderdommen. Menn og kvinner i 50-årene trenger omtrent 8 mg jern om dagen. I de største mengdene finnes det i timian.

Det blir fulgt av produkter som kakaopulver og sjokolade, lever, blåskjell, østers, tørkede og stekte gresskarfrø og andre. 100 g rødt kjøtt inneholder 3 mg mineral, og 100 g spinat - 2,7. På grunn av alt dette må vi være spesielt forsiktige når vi bestemmer oss for å vende oss til jerntabletter.

Anbefalt: