Buffalo For Damen, Brokkoli For Mannen Sin

Innholdsfortegnelse:

Video: Buffalo For Damen, Brokkoli For Mannen Sin

Video: Buffalo For Damen, Brokkoli For Mannen Sin
Video: Katy Perry - Tucked (The Smile Video Series) 2024, September
Buffalo For Damen, Brokkoli For Mannen Sin
Buffalo For Damen, Brokkoli For Mannen Sin
Anonim

Menn og kvinner trenger radikalt forskjellige matvarer som passer til kroppsstrukturen, sier italienske ernæringseksperter.

Her er hva menn bør konsumere:

For det første er tomatsausen. Det er veldig viktig for menn da det forsyner dem med det verdifulle stoffet lykopen. Det reduserer risikoen for prostata sykdom.

Lykopen når imidlertid ikke en manns kropp hvis den spises uten fett. Derfor er det godt å ha olivenolje i salaten eller tomatsausen som skal konsumeres direkte sammen med pizzaen den er spredt på.

Mannen skal spise og østers. To av dem er nok til å gi ham den daglige dosen sink, som er ansvarlig for at det mannlige reproduksjonssystemet fungerer.

Brokkoli
Brokkoli

Noen ganger skyldes lave testosteronnivåer mangel på visse næringsstoffer, inkludert sink. Imidlertid er overflødig sink helsefarlig.

Brokkoli er også bra for kavalerier. De beskytter blæren mot sykdom. Det er nok å spise brokkoli minst fem ganger i uken. Hvis de ikke liker dem, vil vanlig kål gjøre susen.

Peanøttsmør spredt på et ristet stykke til frokost er det perfekte måltidet tidlig på morgenen. Det beskytter hjertet mot sykdommer og senker nivået av skadelige triglyserider.

Vannmeloner er en ideell mat for menn, ettersom de senker blodtrykket takket være kaliumet de inneholder. To store skiver om dagen og blodproblemer glemmes.

Og her er det som er bra for damer:

Kjøtt
Kjøtt

Papaya - inneholder vitamin C i store mengder og beskytter mot gallsykdommer som ofte rammer kvinner. På andreplass er linfrø, som hovedsakelig brukes til smak og aroma.

Men forskere sier at frøene er rike på forbindelser kjent som lignaner. De er et potensielt våpen mot brystsykdommer - det er nok å spise linfrøkaker eller legge det til salaten din. Lignaner finnes ikke i linolje.

Tofu - dette er en av de mest nyttige kvinnematene, da det styrker bein og reduserer problemer i overgangsalderen. Dette skyldes isoflavonene som finnes i soya - de er veldig like østrogen.

Buffelkjøtt er veldig nyttig for kvinner da de mister blodceller i løpet av en syklus. Lavt nivå av jern i kroppen forårsaker tretthet.

Buffalo er bra for kroppen, den fylles ikke. Grønne bladgrønnsaker som spinat og dock er også veldig nyttige for kvinner. De inneholder mye vitamin K, som styrker beinsystemet.

Anbefalt: