Lag Denne Nyttige Hyllebærsaften Og Vær Sunn

Video: Lag Denne Nyttige Hyllebærsaften Og Vær Sunn

Video: Lag Denne Nyttige Hyllebærsaften Og Vær Sunn
Video: Benefits of elderberry: Could it really boost your immune system? 2024, September
Lag Denne Nyttige Hyllebærsaften Og Vær Sunn
Lag Denne Nyttige Hyllebærsaften Og Vær Sunn
Anonim

Jævelen er en urteaktig plante som mange anser som unødvendig ugress. Den vokser overalt langs veier, i felt, daler og overalt, så lenge den er under 1800 meter over havet.

Frukten av hyllebær er ekstremt helbredende. Den berømte healeren Petar Dimkov, hvis original det er, snakker også om deres styrke oppskrift på å lage hyllebærsaft. Men det gjennomgår noen endringer, og denne nyttige juice når oss i forskjellige varianter.

Vi presenterer deg en bevist måte å tilberedning av hyllebærsaft, som har utallige nyttige egenskaper og med sin helbredende kraft vil sørge for at du er sunn hele året.

Den ideelle tiden å plukke frukten av hyllebær er i slutten av august, begynnelsen av september. Hvis du i slettene kommer over moden frukt, så i de høye delene jævla er fantastisk moden. Samle fra plantens beste modne håndledd.

Lure
Lure

I ingen tilfeller må du ikke samle grønne frukter!

De er giftige fordi de inneholder et cyanogent glykosid. I mørket og helt modent er dette stoffet ikke lenger til stede. Det er de du trenger lage helbredelsesjuice.

Vask høstede bær av hyllebæren og ordne dem på en avis for å tørke godt. Hvis du bruker våte bær, risikerer du at juice gjæres og blir ubrukelig. Når de har tørket godt, kan du fjerne dem med en gaffel.

Ta det 3 liters krukke eller en annen stor krukke - hva du enn har. Vask den og tørk godt. Du kan nå begynne å fylle glasset med hyllebær. Alterner en rekke hyllebær med en rad sukker eller honning. Tykkelsen på en rad hyllebær skal være 3-4 cm. Raden med sukker eller honning skal være litt tykkere enn frukten for å beskytte mot gjæring. Avslutt lagdeling med et tykkere lag med sukker eller honning. Hvis du bruker honning, ikke lagre mengder. Den har svakere konserveringsegenskaper, men er mye mer nyttig.

Når du er ferdig med å fylle krukke med syrin, dekk den med gasbind. Du trenger ikke å lukke den med en hette for å tillate luft å komme inn. La krukken ligge et sted, som den kan være i solen - ifølge noen oppskrifter.

Men ikke glem å røre den hver dag med en tresleiv. Etter 40 dager den helbredende blandingen av hyllebær og sukker er klar og må siles gjennom en sil, gasbind eller tenuh. Hell den i glassflasker som kan oppbevares i kjøleskapet eller på et kjølig sted. Aksepterer om morgenen på tom mage en spiseskje. For barn - en te.

Elderbærjuice
Elderbærjuice

Foto: Albena Assenova

Hyllebærsirup har den eksepsjonelle egenskapen å styrke og opprettholde immunitet. Det vil beskytte deg mot virus og forkjølelse. I tillegg har den sterke anti-kreftegenskaper og anbefales derfor for samtidig behandling av kreftpasienter. Generelt gjenoppretter den den utmattede kroppen, gir styrke og gjenoppretter energi.

Anbefalt: