Hjemmelagde Kaker Til Enhver Anledning

Innholdsfortegnelse:

Video: Hjemmelagde Kaker Til Enhver Anledning

Video: Hjemmelagde Kaker Til Enhver Anledning
Video: Это Просто БОМБА! ✧ Бесподобный Шоколадный ТОРТ с ВИШНЕЙ ✧ Просто и Легко Готовится ✧ SUBTITLES 2024, September
Hjemmelagde Kaker Til Enhver Anledning
Hjemmelagde Kaker Til Enhver Anledning
Anonim

Hjemmelaget kake har sin egen sjarm. Forberedt med kjærlighet av mamma, kan det føre til en ekte følelse, spesielt når det gjelder barnas bursdager eller fester. Men vi trenger ikke å vente til neste bursdag for å gjøre våre kjære lykkelige. Vi kan tilberede en kake hjemme når som helst. Her er en flott oppskrift på en lett hjemmelaget kake.

Deilig hjemmelaget kake

Sumpprodukter: 5 egg, 1t. h. mel, 1t. inkludert sukker.

Kremprodukter: 4 eggeplommer, 2 pakker vanilje, 3 ss mel, 1 liter melk og 1/2 ts sukker.

Dekorasjonsprodukter: 4 eggehviter, 1/2 ts sukker, 1 pakke vanilje, kompott eller fersk melk til sirupen.

Forberedelse:

Du må takle sumpene først. Del eggene i hvite og eggeplommer og tilsett halvparten av sukker i de hvite og den andre halvdelen i eggeplommene. Slå dem deretter i snøen separat med en mikser.

Hjemmelaget kake
Hjemmelaget kake

Deretter må du blande innholdet i de to bollene og blande det med en treskje. Tilsett det forhåndssiktede melet i blandingen og stek i en forvarmet ovn på 180 grader. Skjær det avkjølte brødet i to deler.

Neste er tilberedningen av kremen. Kok opp melken med halvparten av sukkeret. Den andre halvparten blir slått sammen med eggeplommene. Tilsett vanilje og mel og rør videre til en homogen blanding er oppnådd. Du må legge denne blandingen i kokende melk og vente til den tykner. Ikke slutte å røre hele tiden.

Her er vi nesten klare. For å forberede glasuren trenger du bare å knuse eggehvitene du har tilsatt sukker og vanilje i tykk snø. Så begynner vi å "sette sammen" kaken. Legg den første delen av myren og vann den med kompotsirup.

Hell kremen på den og dekk til med den andre halvdelen av myren. Vi sirup igjen. Til slutt dekker du kaken med glasur, så kan vi dekorere den med revet sjokolade eller fargede sukkerpinner.

Kaken får stå i kjøleskapet / ca 2-3 timer /, og deretter kan den serveres.

Anbefalt: