Fordelene Med Kombucha Sopp

Video: Fordelene Med Kombucha Sopp

Video: Fordelene Med Kombucha Sopp
Video: Kombucha at Home #kombucha #homemadekombucha #kombuchatea 2024, September
Fordelene Med Kombucha Sopp
Fordelene Med Kombucha Sopp
Anonim

I dag er vi vitne til at interessen for naturlige produkter har kommet tilbake både når det gjelder ernæring og deres helbredende egenskaper og kvaliteter. Folk vender seg i økende grad til naturen på jakt etter en kur mot deres helseproblemer. I denne forbindelse vil vi introdusere deg for de mirakuløse mulighetene for drikken som kalles Kombuchasom kommer fra Øst-Asia.

Dens popularitet som en "kur mot alt" vokser stadig. I følge studier gjort i Russland har ingrediensene i soppen uttalt antibiotika og rensende egenskaper. Det hjelper med redusert tone, hukommelsestap, fedme, cellulitt, kviser, premenstruelt syndrom, helvetesild, søvnløshet, hemoroider, sår, leddbetennelse.

Det er bevis for at Kombucha renser blodet, forhindrer dannelse av gass i tarmene, øker antall celler, styrker immunforsvaret, tykner håret og opprettholder fargen.

Kombucha er et biokjemisk laboratorium. Derfor er de terapeutiske fordelene med te-sopp store. Kombucha lever i søt te og spiser på sukkeret i den. I dette tilfellet utføres oksidasjonsgjæringsprosesser der glukuronsyre, melkesyre, vitaminer, aminosyrer, antibiotika og andre nyttige stoffer produseres.

Kombucha
Kombucha

I begynnelsen er selve svampen en gelémasse med flat skive i en hardnettet membran. Soppplaten sprer seg først på overflaten av teen og tykner deretter når den modnes.

Kombucha-stoffer absorberes lett av menneskekroppen. Drikken fra denne soppen er en kraftig cellulær mat, og nettopp fordi den virker på mobilnivå, har den en så god og generell positiv effekt på kroppen, og ikke bare på et eller annet organ.

Effekten av gjæret te er merkbar umiddelbart etter å ha tatt den, men den fulle effekten manifesteres etter noen uker. Det kommer til uttrykk i forbedret allmenntilstand og økt effektivitet.

Noen av Kombuchas helbredende effekter er ikke fullstendig undersøkt, men andre virkningsmekanismer har blitt vitenskapelig og eksperimentelt bevist: for eksempel regulering av tarmfloraen, celleforsterkning, avgiftning og eliminering av avfall, harmonisering av stoffskiftet, antibiotisk effekt og pH-balanse justering.

Anbefalt: