De Fantastiske Fordelene Med å Spise Sopp

Video: De Fantastiske Fordelene Med å Spise Sopp

Video: De Fantastiske Fordelene Med å Spise Sopp
Video: Hvorfor reddet vi romvesenet fra folket i svart!? Romvesener i det virkelige liv! 2024, September
De Fantastiske Fordelene Med å Spise Sopp
De Fantastiske Fordelene Med å Spise Sopp
Anonim

Sopp inneholder noen av de kraftigste naturmedisinene på planeten. Cirka 100 arter har blitt studert for helsemessige fordeler, og mange skiller seg virkelig ut for deres evne til å gi enorm støtte til immunforsvaret ditt.

Nyere studier på sopp avslører et bredt spekter av helsemessige fordeler, inkludert vektregulering, forbedret ernæring, forhøyede vitamin D-nivåer og et forbedret immunsystem.

Et av stoffene i sopp er identifisert som potensielt kreftmedisin.

Nyere studier viser også at sopp har kraftige betennelsesdempende egenskaper som kan være gunstige for de som lider av sykdommer som astma, revmatoid artritt, nyresvikt og hjerneslagskader.

Det er viktig å bare spise organisk dyrket sopp. Sopp er kjent for å konsentrere tungmetaller så vel som luft- og vannforurensende stoffer, så sunne vekstforhold er en kritisk faktor.

Som et forsvar mot bakteriell invasjon, har sopp utviklet sterke antibiotika som også er effektive for oss. Penicillin, streptomycin og tetracyklin kommer fra soppekstrakter.

Å erstatte rødt kjøtt med hvite sopp kan bidra til å forbedre vekttapet.

En studie fant at tilsetning av en eller to porsjoner tørket sopp hadde en gunstig, modulerende effekt på immunsystemets funksjon.

En annen studie på mus fant at hvite sopp økte den adaptive immunresponsen mot salmonella.

Den tradisjonelle kinesiske soppen har mulige antidepressiva effekter, beskytter leveren og nyrene, øker blodstrømmen, hjelper til med å normalisere kolesterolnivået og brukes til å behandle hepatitt B.

Av det som er blitt sagt hittil, er det tydelig at sopp er blant de mest nyttige matvarene, og det er bra å inkludere dem oftere i kostholdet ditt. Før det, må du imidlertid sørge for at de er økologisk dyrket for å unngå skadelige forurensninger som de absorberer fra miljøet. Unngå også å samle sopp i naturen hvis du ikke er kjent med dem.

Anbefalt: