Hvordan Produsere Mindre Skadelig Søppel

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Produsere Mindre Skadelig Søppel

Video: Hvordan Produsere Mindre Skadelig Søppel
Video: KLIMANISSENE & KATTEKRYP lager SYKT FINE JULEKULER av SØPPEL 🤩🎅🏼 #18 2024, September
Hvordan Produsere Mindre Skadelig Søppel
Hvordan Produsere Mindre Skadelig Søppel
Anonim

I dag har mennesket blitt en stor forbruker som for ikke mange år siden. Dette gir drivkraften til produsentene, som sammen med produktiviteten også øker avfallet.

Husk at jo mer du bruker, jo mer søppel har du. Folk kjøper ofte ting de ikke trenger, og i de fleste tilfeller bruker de dem ikke, så de kaster dem.

Plast
Plast

Emballasje er overalt - fra matemballasje til hodetelefonemballasje til mobilenheten din. De går alle til søppelfyllingen.

Avfall
Avfall

Hvordan redusere skadelig søppel

1. Bruk produkter som kan brukes om og om igjen. For eksempel tøyservietter, håndklær, kjemikalier med avtakbare fyllstoffer. Gi opp bruken av sugerør.

Vesker
Vesker

2. Kjøp mer holdbare varer for å redusere behovet for å erstatte dem. På denne måten kan du redusere avfall.

3. Kjøp produkter med mindre emballasje, eller kjøp bulk for å få mest mulig ut av produktemballasjen.

4. Dra nytte av donerte gjenstander i stedet for å kjøpe nye.

5. Gjenbruk. Reduser behovet for kjøp ved å bruke det du allerede har. For eksempel - bruk flaskene du har, slik at du ikke kjøper nye. Som glassene - fyll dem i stedet for å kjøpe esker hver gang.

Ikke bare vil du redusere søppel, du vil også spare penger. Hvis du har igjen plastposer, må du ikke fylle på nye når du kan bruke dem igjen. Husk at det tar 1000 år å bryte ned en slik konvolutt, noe som gjør den praktisk talt ikke nedbrytbar.

6. Hvis du liker designet, kan du lage ting slik at de kan brukes til andre formål. Dette vil spare mye råstoff. Og du kan sørge for at produktet brukes igjen etter første gangs bruk.

7. Når du velger produkter, se etter produkter som ikke inneholder skadelig avfall, for å være tryggere på at selv om du kaster dem, vil du ikke skade miljøet mye. Eksempel: Bruk fyrstikker i stedet for lightere. Velg en papirpose i stedet for en plastpose, og det er best å gå til markedet med stoffposer.

Anbefalt: