Langlivede Mennesker Over Hele Verden Spiser Disse Matvarene

Innholdsfortegnelse:

Video: Langlivede Mennesker Over Hele Verden Spiser Disse Matvarene

Video: Langlivede Mennesker Over Hele Verden Spiser Disse Matvarene
Video: Top 10 Most Dangerous Foods In The World 2024, September
Langlivede Mennesker Over Hele Verden Spiser Disse Matvarene
Langlivede Mennesker Over Hele Verden Spiser Disse Matvarene
Anonim

Det er visse regioner på jorden der folk lever mye lenger enn resten av befolkningen. Merkelig nok er et av de særtrekkene ved disse områdene innbyggernes kosthold. Her er det hva langlivede mennesker spiser over hele verden.

Søtpoteter

Søtpoteter utgjør 70 prosent av det grunnleggende kostholdet til mennesker i Okinawa, hvor forventet levealder er omtrent 90 år. De er en utmerket kilde til karotenoider, kalium og B-vitaminer og er mye mer næringsrike enn vanlige poteter. Innbyggerne i denne bosetningen spiser også ris, men det er mye mindre enn mengden søtpoteter.

Nøtter

Nøtter
Nøtter

Loma Linda, USA, er et av stedene der det er en konsentrasjon av langlivede mennesker. Det er typisk for lokalbefolkningen å følge et vegetarisk kosthold. Plantematen deres består utelukkende av nøtter. I tillegg til å være full av protein, er nøtter også en utmerket kilde til vegetabilsk fett og andre næringsstoffer, med hvert utvalg av nøtter som har sin egen unike formel av mineraler og vitaminer. Bare to håndfull nøtter du ønsker om dagen, vil hjelpe deg å leve et lengre og sunnere liv.

Oliven olje

Det er ingen hemmelighet at olivenolje er en stift for middelhavsmat, men det bør også bemerkes at tradisjonelle italienske og greske oppskrifter fra Sardinia og Ikaria (øya langvarige og seksuelle idrettsutøvere) sjelden bruker stekeolje. I stedet kombineres olivenolje tradisjonelt i salater og spises sammen med brød. Forventet levealder i Ikaria, der olivenolje er hovedingrediensen, er over 90 år. Derfor regnes han som en av matvarer for lang levetid.

Væren og bygg

Bygg
Bygg

Andre grunnleggende lang levetid mat for vegetarianere av Loma Linda. Det er kjent at disse enkle, men effektive matvarene inneholder mange essensielle fibre som gir optimal fordøyelse og fremmer et sunt tarmmikrobiom.

rødvin

Alkohol har en ulempe, og det er ingen hemmelighet. Men nøkkelen til å bruke rødvin er moderering. Et glass drikke om kvelden vil ikke skade deg. Faktisk er rødvin til stede i eldres diett fra hele verden, og sa igjen at de kjenner til deres mål og ikke overdriver det.

Anbefalt: