Spis Himmelske Epler For å Ha Ung Hud

Video: Spis Himmelske Epler For å Ha Ung Hud

Video: Spis Himmelske Epler For å Ha Ung Hud
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, September
Spis Himmelske Epler For å Ha Ung Hud
Spis Himmelske Epler For å Ha Ung Hud
Anonim

Paradiset eple eller guddommelig frukt, som det heter, stammer fra Kina og Japan. Oversatt fra gresk betyr det guddommelig ild.

I Bulgaria dyrkes den hovedsakelig ved Svartehavskysten og i byene Plovdiv, Sliven, Haskovo, Sandanski og Petrich. Her er det kjent med et annet navn Mead på grunn av sin søte søte smak.

Paradiseplet er ekstremt bra for hud og øyne. Den inneholder en stor mengde betakaroten. Takket være den lyse oransje fargen på frukten, er huden vår bevart fra tidligere aldring.

Den guddommelige frukten er ekstremt rik på vitamin A og E, samt B-vitaminer. Den inneholder kalium, magnesium, jod og fosfor, mange sukkerarter som glukose og fruktose. På grunn av dette brukes det ofte i medisin i behandlingen av mage-tarmkanalen, så vel som i problemer med virussystemet.

Nå for tiden paradis-eplet Det brukes hovedsakelig til å behandle forkjølelse og hoste, åreknuter, diabetes, anemi og gastrointestinale problemer også. I sykdommer i skjoldbruskkjertelen har også gode egenskaper på grunn av den høye mengden jod den inneholder.

Paradise eple
Paradise eple

Ved dypere sår hjelper det med å helbrede raskere å bruke en persimmonkomprimering. Ferskpresset fruktjuice virker slimløsende.

Anbefalt: