Himmelske Epler For En God Natts Søvn

Video: Himmelske Epler For En God Natts Søvn

Video: Himmelske Epler For En God Natts Søvn
Video: Beroligende Søvn 2024, September
Himmelske Epler For En God Natts Søvn
Himmelske Epler For En God Natts Søvn
Anonim

De vakre lyse oransje fruktene, kjent som paradis-epler, er like søte som honning hvis de er valgt riktig, da sukkeret er en fjerdedel av selve frukten.

Derfor, hvis du tar med deg to modne frukter, kan du ikke bekymre deg for at du blir sulten mens du er på jobb. Og sammen med energien vil du lade opp med verdifulle vitaminer, mineraler og nyte smaken.

Modne paradis-epler inneholder en enorm mengde betakaroten - det er han som farger dem i lys oransje. Betakaroten styrker synet og bremser aldring av øynene.

Beskytt lungene. Den samme betakaroten tar vare på luftveiene og forhindrer utvikling av bronkitt og lungebetennelse.

Hvis du er en storrøyker, så er himmelske epler det rette for deg. De er også gode for hjertet. Deilige fruktene styrker veggene i blodårene og er bra for hjertemuskelen.

Takket være denne egenskapen stabiliserer paradis-epler blodtrykket og hjelper til med å bekjempe høyt blodtrykk. De hjelper også med å takle mageproblemer som magesyke.

Paradisepler virker beroligende på magesmerter. Merkelig nok kan himmelske epler hjelpe sår til å gro raskere.

Himmelske epler for en god natts søvn
Himmelske epler for en god natts søvn

Skjær et paradis eple i to og påfør såret på innsiden. Det samme gjelder milde former for forbrenning. Paradisepler er uvurderlige for nyre- og blærefunksjonen.

Magnesium, som er inneholdt i oransje delikatesser, hjelper kroppen å kvitte seg med natriumsalter og dermed tømme nyrene. For en vanndrivende effekt, spis tre frukter om dagen, og veksl dem med varm melk.

Hvis du har vondt i halsen, vil himmelske epler hjelpe. På grunn av det høye innholdet av vitamin A og vitamin C, opprettholder de immunitet i sesongens forkjølelse.

For å lindre sår hals, gurgle flere ganger om dagen med juice av et paradis eple, fortynnet med et glass varmt vann. Glem depresjon - dette vil også hjelpe deg med paradisets epler.

Bare ett paradis eple om dagen vil mette kroppen din med magnesium, som beroliger nervene og gir avslappende søvn. Fruktose og glukose i frukten vil ta vare på godt humør.

Med en bit persimmon, knust og blandet med en eggeplomme, lag en maske mot hudormer og forstørrede porer. Påfør den i ansiktet og vask av etter tjue minutter.

Noen mennesker liker himmelske terteepler, men i munnen er det en ubehagelig følelse fra slike frukter. Hvis du vil nyte den søte smaken av paradisepplet, frys frukten i tolv timer og tine dem - de vil allerede være søte.

Anbefalt: