Dette Er De 5 Tegnene På At Keto Dietten Ikke Er Noe For Deg

Innholdsfortegnelse:

Video: Dette Er De 5 Tegnene På At Keto Dietten Ikke Er Noe For Deg

Video: Dette Er De 5 Tegnene På At Keto Dietten Ikke Er Noe For Deg
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, September
Dette Er De 5 Tegnene På At Keto Dietten Ikke Er Noe For Deg
Dette Er De 5 Tegnene På At Keto Dietten Ikke Er Noe For Deg
Anonim

5 tegn på at keto dietten ikke er noe for deg

Kosthold er ikke for alle. Av en eller annen grunn har vi imidlertid en tendens til å forårsake misnøye med kosthold og kosthold.

De siste årene har ketosedietten, også kjent som keto diett. I hovedsak er det lik alle andre proteiner med høyt proteininnhold og lite karbohydrat. Hovedfokuset på dietten er protein og fett, som konsumeres på bekostning av karbohydrater.

Hovedingrediensene i keto dietten er kjøtt, fet fisk, egg, meieriprodukter (høye i fett), nøtter, krydder, avokado og frukt og grønnsaker med lite karbohydrat.

Matvarer som faller inn under "forbudt" er sukker, frokostblandinger og belgfrukter og matvarer, stivelse, bakverk, alkohol og fettfattige produkter. Kort sagt - keto dietten forbyr mat som inneholder en høy mengde karbohydrater.

Som alle diettene Keto dietten er ikke for alle. Her er noen grunner til at du bør slutte å forårsake deg selv dette ubehaget:

Dette er de 5 tegnene på at Keto dietten ikke er noe for deg
Dette er de 5 tegnene på at Keto dietten ikke er noe for deg

1. Du liker henne ikke, eller du bare hater henne

Noen mennesker kan ikke ta inn store mengder fett, og dette er grunnlaget for denne dietten. Hvis svelging av fett mat fører til kvalme, oppkast og ubehag, så det er på tide å stoppe keto dietten og gå videre til en annen. Imidlertid er det observert å oppnå en sunn livsstil, men det er ingen måte å snakke om et sunt liv hvis det gir oss ulempe.

2. Du har hormonelle problemer

Hormonelle sykdommer og ubalanser kan være forskjellige og i alle variasjoner er de ekstremt ubehagelige. Keto dietten gir ekstremt vekttap. Dessverre fører raskt vekttap til hormonell ubalanse. Problemer kan oppstå i kampen mot skjoldbrusk sykdom, polycystisk ovariesyndrom og andre. Keto dietten kan til og med endre menstruasjonssyklusen ved å forstyrre den.

3. Mageproblemer

Keto dietten inneholder ganske lite fiber og karbohydrater, noe som kan føre til forstoppelse, oppblåsthet, gass, sult, dehydrering, irritasjon i mage og tarm. Hvis du føler ubehag og ubehag i mage eller tarm, umiddelbart bryte keto dietten.

4. Du føler deg ikke bra

Skader fra keto diett
Skader fra keto diett

Etter at du har startet dietten, vil du sannsynligvis legge merke til at du blir distrahert for lett, mister konsentrasjon og ikke kan bli organisert. I tillegg kan du oppleve tretthet, hodepine, muskelkramper og følelsesmessige lidelser - du blir fort sint, en kraftig endring i følelser, og kan i mer alvorlige tilfeller føre til depresjon. Årsaken til alle disse endringene er mangel på kalium, natrium, magnesium, jern og andre viktige mineraler.

5. Du har eller har hatt nyrestein

Den bratte endringen i kosthold har en alvorlig innvirkning på hele kroppen. En slik skarp forandring fra et variert kosthold til høyproteinmat påvirker nyrene, skjoldbruskkjertelen og gallen. Dietten senker pH-nivåene i blodet, noe som betyr at blodet blir surt. Som vi alle vet sirkulerer blod gjennom kroppen vår. Passerer gjennom nyrene eller gallen, kan dette sure blodet føre til dannelse av steiner i disse organene.

VIKTIG: Hvis du er utsatt for noen av disse problemene og symptomene som er beskrevet ovenfor, bør du nøye vurdere om denne dietten er noe for deg. Det anbefales å oppsøke lege slik at en profesjonell kan fortelle om det er lurt å starte det.

Anbefalt: