Medisinske Krydder: Regan

Innholdsfortegnelse:

Video: Medisinske Krydder: Regan

Video: Medisinske Krydder: Regan
Video: Куркумин (куркума) - естественный способ борьбы с депрессией 2024, September
Medisinske Krydder: Regan
Medisinske Krydder: Regan
Anonim

I vårt land er oregano en lite kjent urt, men i nabolandet Hellas brukes den mye på kjøkkenet. Oregano er en analog av vår persille og brukes i nesten alle retter og salater.

Få mennesker vet at oregano-te kurerer en haug med sykdommer. Det er enkelt å tilberede. Bland 300 ml varmt vann og 2 ss oregano. Dekk fatet med lokk og suge i 15-20 minutter. Sil deretter og drikk.

Oregano te brukes til:

1. Styrke immunforsvaret;

2. Ved søvnløshet;

3. Det er nyttig i diabetes;

4. Fungerer tonic og gir stemning;

5. Regulerer blodsukker;

6. Forbedrer fordøyelsen;

Fersk oregano
Fersk oregano

7. Eliminerer hodepine;

8. Styrker håret. Like etter vask trenger du bare å helle et avkok av oregano og tørke det;

9. Oregano er nyttig ved eksem og betennelse i huden. Bruk 50 g oregano per 10 liter vann og lag varme bad for pasienten. Hell urten med 1 liter varmt vann. La stå i 30 minutter, og sil deretter. Det resulterende avkok blandes med 9 liter varmt vann og gjør et varmt bad;

10. Urten hjelper også med tannpine. Hvis du har tannpine, må du tilberede oreganoolje. Bruk en håndfull tørket oregano, hell olje for å dekke urten. Det er best å være i en krukke med skruelokk. Den må stå i minst 12 timer. Smør deretter i oljen med en liten bomullsdott og legg den på den syke tannen. Oljen brukes også til å påføres hudlav, eksem og andre hudproblemer.

Anbefalt: