Honning Jager Bakrus

Video: Honning Jager Bakrus

Video: Honning Jager Bakrus
Video: What is honing and how does it work? 2024, September
Honning Jager Bakrus
Honning Jager Bakrus
Anonim

I løpet av ferien overdriver tilfeldigvis mange mennesker med alkohol, villig eller uvillig. Honning er det mest effektive middelet mot bakrus, sier britiske forskere fra Royal Chemical Society.

Honning er et søtt matprodukt som er hentet fra flere typer honningbier. Honning har blitt brukt til mat i århundrer og brukes i forskjellige matvarer og drikkevarer som søtningsmiddel eller smakstilsetning. I noen nasjoner har honning også en religiøs eller symbolsk betydning, den brukes også i folkemedisin.

Honning brukes også som et middel. Det brukes som et hoved- eller hjelpemiddel for behandling av gastritt, samt for endret surhetsgrad i magen.

Det har en helbredende effekt ved sykdommer i luftveiene, så vel som i inflammatoriske sykdommer i hud og slimhinner. Sistnevnte skyldes den antibakterielle virkningen av honning.

Honning
Honning

Det søte naturproduktet har evnen til å fjerne giftstoffer fra kroppen, til tross for den store mengden alkohol som kan konsumeres ved høytidsbordet, skriver den engelske avisen "Daily Telegraph".

Hvordan hjelper honning de som drikker for mye alkohol? Dette gjøres ved hjelp av den viktigste aktive ingrediensen i eliksiren - fruktose. Det gjør at kroppen lettere kan bryte ned alkohol til tryggere ingredienser.

Når vi overdriver det med alkohol, opplever vi ubehagelige opplevelser, fordi alkoholen i utgangspunktet brytes ned til giftig acetaldehyd. Ved hjelp av fruktose omdannes den imidlertid til eddiksyre, som blir brent i løpet av normal metabolisme og til slutt pustet ut av mennesket.

Honning forkorter varigheten av bakrusen betydelig. Britiske eksperter anbefaler også å drikke et glass fersk melk før du drikker, noe som reduserer giftige stoffer i kroppen.

Anbefalt: