5 Helbredende Oppskrifter Med Persille

Innholdsfortegnelse:

Video: 5 Helbredende Oppskrifter Med Persille

Video: 5 Helbredende Oppskrifter Med Persille
Video: En fantastisk oppskrift på kyllingbryst i ovnen, rask og deilig! # 19 2024, September
5 Helbredende Oppskrifter Med Persille
5 Helbredende Oppskrifter Med Persille
Anonim

Det er knapt en person som ikke vet om persille og dets bruk i matlaging, men dens helbredende egenskaper bør ikke overses.

Persille er en kur mot mange problemer, og hjelper til med å gå ned i vekt, blærebetennelse, leverproblemer og nyrebetennelse. Handler i infertilitet og trette og ømme øyelokk.

Dette er bare noen av problemene som kan føre til at du bruker persille og stoler på dens egenskaper.

Vi tilbyr deg flere oppskrifter som er ekstremt enkle å tilberede, men også veldig nyttige.

1. Persille te

Det enkleste du kan lage er persillejuice eller te. Sunn væske tas 3-4 ganger om dagen før måltider og hjelper deg med å gå ned i vekt, stress og spenning.

Du kan bruke to metoder for å lage persille te / juice. Den første metoden er for en liten mengde - noen få persillekvist vaskes, pakkes i osteklut og presses.

Den andre metoden brukes i større mengder. Med den trenger du en manuell juicer, som er designet for spirer. Men hvis du ikke har en slik juicepresse, kan du også bruke en blender, og i tillegg til persillestilkene trenger du å tilsette noen teskjeer juice eller vann.

2. Honning og persille

Kombinasjonen med honning og persille er mest nyttig ved nyrebetennelse. Det tilberedes ved å male et halvt kilo persille i kjøttkvern, tilsett 200 gram honning og ta 1 ss av denne blandingen to ganger om dagen.

3. Persille, selleri og honning

En blanding av blader med 1 kvist persille, noen selleristenger, 150 gram vann og 1 ss. honning hjelper til med å indusere en syklus og utjevne hormonelle ubalanser. Denne blandingen er den enkleste og raskeste måten å tilberede i en blender.

4. Persille og protein

Når du kjemper mot kviser, fregner og rynker, kan du tilberede en blanding av persille og eggehvite. Når det gjelder større effektivitet, kan juice av 1 sitron tilsettes. Dette dobler den blekende og oppstrammende effekten.

Hvis du vil bruke den som en maske, er det bare å blande den hakkede sitronen med eggehviten.

5. Koriander og persille

For hele rensingen av kroppen, bruk koriander og persille, som går gjennom en blender med 200 ml vann.

I tillegg til å rense kroppen, hjelper en blanding av persille, koriander og 1 tablett aspirin med å bekjempe kviser. Puree alt, ikke tilsett vann. Den resulterende blandingen blir spredt og etterlatt i ca. 30 minutter, og deretter vasket.

Persille, selv om det er et ufarlig produkt, kan forårsake rødhet når det brukes som ansiktsmaske hos mennesker som er utsatt for allergiske reaksjoner. Før du lager en blanding med persille, kan du prøve den på den indre delen av hånden. Ved mulige allergiske reaksjoner innen 15 minutter vil stedet være rødt. I dette tilfellet anbefales ikke bruk.

Anbefalt: