Deilige Fyllinger Til Kaker Og Rundstykker

Innholdsfortegnelse:

Video: Deilige Fyllinger Til Kaker Og Rundstykker

Video: Deilige Fyllinger Til Kaker Og Rundstykker
Video: Sådan monteres en stor kage med 2 fyldninger perfekt flad uden form? 2024, September
Deilige Fyllinger Til Kaker Og Rundstykker
Deilige Fyllinger Til Kaker Og Rundstykker
Anonim

Hvordan lage brødene og brødene vi gjør enda bedre i denne artikkelen. De fantastiske fyll for deigfristelsene vil utvilsomt fortrylle familien din eller gjestene dine.

Konditorier med lyutenitsa

Nødvendige produkter:

500 gram mel, 9-10 ss hjemmelaget lyutenitsa, en klype sukker, 200 gram yoghurt, 10 ml olje, 200 gram ost, en teskje salt, 7 gram tørrgjær, eggeplommene på 2 egg, en klype salt.

Fremstillingsmetode:

Perler
Perler

Løs opp gjæren i lunkent vann, med litt sukker og kok opp. Sikt melet og lag en brønn. Hell salt, melk, olje og gjær i den. Med disse produktene begynner du å elte en myk deig, som du deretter skal la heve i varmen. Kjevle ut deigen til et lite mel i form av en stor firkant og skjær den i seks like store deler. Spred lyutenitsa på hver av dem. Rull opp. Legg brødene i et stekebrett med rispapir. Pisk eggeplommene i en egen bolle og fordel dem på brødet. Rist til slutt osten på toppen og dryss med smakfull. Stek i ovnen til osten er brunet.

Parlenka med oliven og ost

Nødvendige produkter:

400 gram yoghurt, 1 ts natron, en halv ts salt, en ts sukker, ost, 6-7 oliven, en liten klump smør, salte og

mel til myk deig.

Fremstillingsmetode:

Drikker
Drikker

Hell melet i en bolle og form en brønn. Tilsett yoghurten med brusen (som må være slukket), sukker og salt. Elt en myk deig og la den heve i 10 minutter. Legg deigen i en ferdig smurt og melet rundpanne og fordel den ut til den dekker bunnen. Knus osten, rengjør og kutt oliven i biter. Fordel dem jevnt på deigen sammen med smøret. Dryss over salt og stek i omtrent en halv time.

Ostekaker med pate

Nødvendige produkter:

300 gram gul ost, 3 ts mel, 30 gram smør, en teskje salt, en teskje sukker, en teskje og en halv tørr gjær, 150 milliliter melk, egg.

For fyllingen:

300 gram kyllingpate, egg og valmuefrø til dryssing.

Fremstillingsmetode:

Riv gulosten og bland den med melet. Lag en brønn i melet, tilsett de resterende produktene inni. Elt en myk deig og la den heve i omtrent en time. Fra den allerede hevede deigen med smurte hender, riv av små kuler, flat dem for å danne en liten sirkel. Legg en liten skive pate i midten og form til et brød. Ordne dem i en panne. Smør dem til slutt med pisket egg og dryss med valmuefrø. Sett dem i ovnen i ca 30-35 minutter ved 180 C.

Anbefalt: