Kroppen Vår Absorberer Bare 100 G Frø

Video: Kroppen Vår Absorberer Bare 100 G Frø

Video: Kroppen Vår Absorberer Bare 100 G Frø
Video: 10 tegn på at nyrene dine er i problemer 2024, September
Kroppen Vår Absorberer Bare 100 G Frø
Kroppen Vår Absorberer Bare 100 G Frø
Anonim

Bare 100 g solsikkefrø er i stand til å absorbere kroppen vår i 24 timer. Denne konklusjonen ble nådd av amerikanske forskere som studerte effekten av solsikkefrø på mennesker.

Solsikkefrø er ekstremt nyttige fordi de inneholder verdifulle proteiner, fett, aminosyrer, vitamin E, C, B, karoten og andre næringsstoffer.

Som kilde til vitamin D er frø mer verdifulle enn tran. 100 g frø inneholder 311 mg magnesium, som er mer enn rugbrød. 50 g frø tilsvarer 30 g olje og tilfredsstiller kroppens behov for umettede fettsyrer og vitamin E.

Frø
Frø

Rå solsikkefrø hjelper deg med å helbrede bløtvevsår raskere, reparerer skadede bein og gjenoppretter styrke etter smittsomme sykdommer. De er også ideelle for å gjenopprette tapte appetitt. De er mest nyttige når de er rå.

Frøene er fulle av vitaminer som har en gunstig effekt på huden og normaliserer syrebalansen. Regelmessig forbruk er nyttig for å gjenopprette det strålende utseendet på huden og si farvel til alle slags problemer som flaking.

Solsikkefrø er et uvurderlig hjelpemiddel i forebygging av aterosklerose, hjerteinfarkt og andre sykdommer i det kardiovaskulære systemet.

De hjelper med sykdommer i lever og galle. Imidlertid ikke eksperimentere hvis du har problemer, men søk lege.

Anbefalt: