Hvordan Spise Hvitløk For Ikke å Skade Magen

Video: Hvordan Spise Hvitløk For Ikke å Skade Magen

Video: Hvordan Spise Hvitløk For Ikke å Skade Magen
Video: det var ikke egentlig meningen, men denne videoen ble en "hva jeg spiser i løpet av en dag" | VLOG 2024, September
Hvordan Spise Hvitløk For Ikke å Skade Magen
Hvordan Spise Hvitløk For Ikke å Skade Magen
Anonim

Det er en debatt om hvitløk og om fordelene oppveier skadene. Nesten alle har hørt at det kalles et naturlig antibiotika. Dette skyldes stoffet allicin, som er i stand til å ødelegge forskjellige patogene mikroorganismer.

De negative sidene av hvitløksforbruket er ofte forbundet med at det forårsaker halsbrann, gass, kroppslukt, svette og munnhulen spesielt.

Å spise rå hvitløk kan forårsake irritasjon og skade på fôr og vegger i mage og tarm, noe som i noen tilfeller kan føre til perforering. Personer med fordøyelsesproblemer og sykdommer som magesår og sår i tolvfingertarmen, gastritt og lignende bør unngå å spise hvitløk. Magesmerter forekommer hos nesten alle mennesker, enten de er sunne eller har problemer med fordøyelsessystemet.

For å redusere denne mageirritasjonen anbefales det at etter at hvitløken er skrelt, feddet åpnes og kimen i det fjernes. Det er han som irriterer magen mest.

Det er også godt å hogge nellikene og la dem stå i minst fem minutter før du spiser eller legger dem i et fat. Hvitløk den skal ikke tilberedes på lang tid, fordi dette vil føre til tap av ernæringsmessige egenskaper. For å gjøre dette må du sette det maksimalt ti minutter før slutten av tilberedningen.

Det mest nyttige er selvfølgelig rå, men i dette tilfellet bør det ikke gjøres på tom mage og bør alltid tas i kombinasjon med andre matvarer - poteter, brød og andre.

Anbefalt: