Giftstoffer: En Plage På Kroppen Vår

Innholdsfortegnelse:

Video: Giftstoffer: En Plage På Kroppen Vår

Video: Giftstoffer: En Plage På Kroppen Vår
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, September
Giftstoffer: En Plage På Kroppen Vår
Giftstoffer: En Plage På Kroppen Vår
Anonim

Giftstoffer er alle forbindelser som har en skadelig effekt på kroppen, men kan akkumuleres fra mat, luft, vann, mugg, klær, til og med fra en mobiltelefon. Å akkumulere dem i kroppen vår er en integrert del av livet.

Selvfølgelig kan noen vaner føre til en akselerert opphopning av giftstoffer, som for mye alkoholforbruk, røyking og spising av søppelmat. Giftstoffer forstyrrer kroppens normale funksjon og øker risikoen for sykdom. De forårsaker ofte tretthet, sløvhet og døsighet.

Fordøyelsessystemet har også problemer når kroppen vår er full av giftstoffer. Det er viktig å merke seg at giftstoffer reduserer fordøyelsessystemets effektivitet og dermed øker risikoen for alvorlige sykdommer. Høye nivåer av giftstoffer i kroppen kan føre til fordøyelsesbesvær, forstoppelse, oppblåsthet, diaré eller vanskeligheter med å absorbere næringsstoffer.

Hudproblemer

Kviser, utslett og betennelse i huden kan være indikatorer på høye nivåer av giftstoffer i kroppen. Kviser er et veldig vanlig tegn. Giftstoffer kan forårsake oppblåsthet, psoriasis eller eksem.

Dårlig ånde

Det første trinnet i å forhindre dårlig ånde er munnhygiene, og et like viktig skritt er å forhindre akkumulering av giftstoffer i kroppen. Studier har vist at fordøyelsesbesvær er en ledende årsak til dårlig ånde.

Uventet vektøkning

Høye nivåer av giftstoffer i kroppen er en veldig vanlig årsak til uforklarlig vektøkning. Hvis du trener regelmessig og spiser sunn mat, men likevel har problemer med å være overvektig, skyldes dette sannsynligvis en hormonell ubalanse.

Detox
Detox

Hvordan eliminere giftstoffer fra kroppen?

Et sunt fordøyelsessystem bestemmer helsen til hele organismen. For å fremme eliminering av giftstoffer, sørg for å lage sunne spisevaner.

Øk inntaket av fullkorn, fersk frukt og grønnsaker, probiotika, kylling og fisk, og reduser inntaket av snacks i hurtigmatrestauranter og bearbeidet mat.

Sammenlignet med andre organer er leveren utvilsomt det viktigste organet for å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Reduser forbruket av alkohol, bearbeidet og fet mat som skader leveren.

Øk inntaket av matvarer som vil stimulere leveren og forbedre helsen din, for eksempel epler, avokado, rødbeter, gulrøtter, grapefrukt, grønn te, grønne bladgrønnsaker, kål, olivenolje og nøtter.

Fysisk aktivitet er veldig viktig for å fremme funksjonen til lymfesystemet, noe som er viktig for å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Anbefalt: