Masseforgiftning I Et Barnehage Sjokkerte Pomorie

Video: Masseforgiftning I Et Barnehage Sjokkerte Pomorie

Video: Masseforgiftning I Et Barnehage Sjokkerte Pomorie
Video: Jobben min - barnehagelærer 2024, September
Masseforgiftning I Et Barnehage Sjokkerte Pomorie
Masseforgiftning I Et Barnehage Sjokkerte Pomorie
Anonim

Masseforgiftning av barn fra tre barnehager sjokkerte innbyggerne i byen Pomorie. Massivt ble barn som går i forskjellige barnehager i badebyen kastet i sengen med symptomer på gastrointestinale lidelser.

De første tegn på ubehag dukket opp i går, tidlig på ettermiddagen, og på slutten av dagen kastet barna opp og hadde en alvorlig lidelse.

Snart bundet foreldrene til de skadde barna ting og fant ut at epidemien hadde rammet de nyutdannede fra barnas institusjoner, som får mat fra barnekjøkkenet.

Foreldrenes mistanker om at deres barns symptomer mest sannsynlig skyldtes matforgiftning i stedet for et vanlig sommervirus, ble økt da det ble klart at to hagearbeidere hadde de samme symptomene.

Mor til et barn som var rammet av symptomene, kommenterte Flagman at de små sannsynligvis ble forgiftet med suppe, som ble servert til dem til lunsj.

Kyllingsuppe
Kyllingsuppe

Representanter for de aktuelle institusjonene har kommet til Pomorie så snart som mulig og jobber for å finne årsaken til mageforstyrrelser.

Ordføreren i Pomorie Ivan Alexiev fortalte media at de første dataene viser at dette ikke er en matforgiftning, men et sommervirus.

Eksperter fra distriktshelsetilsynet tok prøver av maten som ble servert til barna i går og sendte den til testing.

Inntil resultatene kommer ut, blir alle leverandører av barnekjøkkenprodukter sjekket.

Med symptomer på matforgiftning er 10 barn fra barnehage Detelina, 8 barn fra hagen, samt 8 barn fra barnehagen Veselushko.