Frukt Med Gelerende Egenskaper

Video: Frukt Med Gelerende Egenskaper

Video: Frukt Med Gelerende Egenskaper
Video: Не давайте эти вещи из дома никому и никогда, иначе безденежье поселится в доме 2024, September
Frukt Med Gelerende Egenskaper
Frukt Med Gelerende Egenskaper
Anonim

God Fruktene har gelerende egenskaper og pektinholdige grønnsaker. Pektin er et stoff som absorberes veldig godt av kroppen, de skadelige stoffene i den. Det har en positiv effekt på den vitale tarmmikrofloraen og hjelper til med å rense kolesterol fra blodet.

Jo mer pektin inneholder frukt, jo bedre geleringsegenskaper ha.

Stikkelsbær, solbær og frukt fra viburnum, kvede, sure epler, appelsiner, plommer, pærer, fersken, gresskar og rødbeter har de beste geleringsegenskapene.

Det er rart å lære, men gresskar inneholder pektin i mer enn i epler og rødbeter.

Alle typer blåbær og morbær har litt lavere geleringsegenskaper (men har dem fortsatt).

Etter dem har bringebær og kirsebær middels gelerende egenskaper.

Geleringsegenskapene til er de svakeste jordbær og kirsebær.

Du kan sjekke hva fruktjuice har en geldannende egenskapdu trenger. Ta 2 ss. alkohol og tilsett 1 ss. fruktjuice, rist blandingen og se hvilke blodpropper som ble dannet. Hvis det er en stor, har fruktens juice høye geleringsegenskaper, hvis det er to blodpropper, har juice medium geleringsegenskaper.

Hvis det er mange blodpropper, da pektin i saften er veldig lav, og fruktgelé blir ikke oppnådd hvis du ikke tilsetter flere geleringsmidler. Hvis det ikke er noe sediment i det hele tatt, så saften praktisk talt ingen geleringsmidler.

Når du tilbereder frukt- og grønnsakspreparater, kan du bruke dem de naturlige geleringsegenskapene.

Tilbered en slikkepott av favorittfruktene dine, men den mest delikate fås fra epler, plommer, fersken og kvede.

Fruktjuice er det mest nyttige produktet laget av fersk frukt. De inneholder store mengder mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer.

Sirup tilberedes av frisk frukt med tilsetning av sukker, aromatiske stoffer og sitronsyre. Sukkeret i dem bør ikke være mindre enn 65%. Riktig kokt sirup har aromaen til frukten den er tilberedt fra. De mest delikate sirupene er hentet fra kirsebær, bringebær, kornblomst.

Anbefalt: