Hvor Spiser De Mest Sjokolade?

Video: Hvor Spiser De Mest Sjokolade?

Video: Hvor Spiser De Mest Sjokolade?
Video: Злой МОРОЖЕНЩИК стал ПРИЗРАКОМ 24 часа! Холодные ПРАНКИ! Ice Scream 4 in real life! 2024, September
Hvor Spiser De Mest Sjokolade?
Hvor Spiser De Mest Sjokolade?
Anonim

Sjokolade er en favoritt søt fristelse for mange mennesker. Når vi starter en diett, må vi vanligvis gi opp søtsaker, inkludert sjokolade.

Denne oppgaven viser seg å være ganske vanskelig og noen ganger til og med umulig. Så mange valg av forskjellige sjokoladedetekster, og du må gå rundt dem og ikke være i stand til å spise.

Men hvor i verden spiser folk sjokolade mest? Ikke overraskende er dette et land der statistikk viser at omtrent 12 kilo deilig sjokolade per innbygger.

Sjokolade
Sjokolade

Vi snakker selvfølgelig om Sveits - landet som kan betegnes som stedet med de fleste elskere av deilig sjokolade. Faktisk, selve omtale av Sveits, etterlater oss følelsen av at et stykke sjokolade smelter i munnen, så det at det topper rangeringene er neppe en overraskelse.

Uansett hvor mye vi blir forelsket i sjokoladefrikkelser i landet vårt, kommer ikke Bulgaria inn på rangeringen av landene som bruker mest sjokolade. Topp 10 inkluderer Irland med imponerende 9,9 kilo per innbygger, etterfulgt av England - med 9,5 kg.

Videre på rangeringen er henholdsvis Østerrike, Belgia og Tyskland, med 8,8 kg, 8,3 kg, 8,2 kg per innbygger. I Norge spiser de beskjedne 8 kg, og sist blant de ti beste er franskmennene med 6,3 kg. De blir fulgt av Danmark med 7,5 kg og Canada med 6,4 kg per innbygger.

Sjokolade
Sjokolade

USA ligger på 15. plass, ifølge data fra Confectionerynews.com.

De fleste landene i topp 20 av de mest sjokoladespisende landene har høye inntekter og høyere middelklasse enn resten av utviklingslandene.

Det interessante her er at i tillegg til sjokoladekjære land, er det også de der det rett og slett ikke er av interesse for mennesker. I Kina er de åpenbart mye mer vant til salt mat og foretrekker dem framfor søte fristelser, uansett hva de måtte være.

I følge studien spiser gjennomsnittlig kinesisk person beskjedne 100 gram sjokolade i året. Det raskest voksende sjokolademarkedet i verden er India, med salg doblet på tre år (mellom 2008 og 2011).

Anbefalt: