Medisinske Høstoppskrifter Med Sort Hyllebær

Innholdsfortegnelse:

Video: Medisinske Høstoppskrifter Med Sort Hyllebær

Video: Medisinske Høstoppskrifter Med Sort Hyllebær
Video: Aromatisk hyldebærsuppe - hyldebær saft - trin for trin både med og uden sukker 2024, September
Medisinske Høstoppskrifter Med Sort Hyllebær
Medisinske Høstoppskrifter Med Sort Hyllebær
Anonim

Alle vet om de mange fordelene med svart hyllebær, som det er skrevet hele bøker for. Så vi vil ikke dvele ved temaet hva som kurerer, for i praksis er svaret alt.

Imidlertid er det spesielt nyttig for å styrke immunforsvaret, og høsten er tiden du trenger å tenke på hva du kan tilberede med svart hyllebær, for å få mest mulig helbredende effekt av det. Det er derfor vi her vil vise deg noen helbredende høstoppskrifter med dette naturens mirakel:

1. Universal hyllebærsirup

Bruk en gaffel til å skille fruktene fra kvistene og vaske dem grundig. Forsikre deg om at de alle er mettede i fargen. Hvis de ikke er det, betyr det at de ikke er modne, og derfor kan de ikke hjelpe helsen din på noen måte.

I en stor glassburk ordner du en rad med svarte hyllebær, en sukkerrekke og veksler til du fyller hele beholderen, men sørg for å avslutte med sukker. La stå i 3 uker på et sted der det ikke utsettes for direkte sollys. Når den tildelte tiden har gått, sil grundig gjennom gasbind, men uten å la et eneste bær av hyllebær falle ned i den resulterende saften.

Hyllebærsirup
Hyllebærsirup

Foto: Albena Assenova

Distribuer hyllebærsirup i flasker og oppbevar dem på et kjølig, mørkt sted. Den anbefalte daglige dosen for voksne er 1 ss. før måltider, og for barn 1 ts igjen før måltider. Hvis du allerede har forkjølelse eller influensa, kan du øke dosen.

2. Te fra tørkede frukter av svart hyllebær

- mot hes stemme, luftveisproblemer, rennende nese, hoste, betennelse i nyrene og vannlating

Du kan kjøpe ferdig hyllebærte fra ethvert apotek, som du kan tilberede på samme måte som all te. Du kan også legge til honning, men det er veldig viktig å bare drikke te mens den er varm.

3. Medisinvin fra sort hyllebær bare for voksne

Hvis du allerede har tilberedt hyllebærsirup, men også vil ha en deilig medisinsk vin, la en del av sirupen være fylt med vann, og påfør 3 liter vann per 1 kg frukt. Først etter 3 uker vil du ha i tillegg til sirup og vin, hvorfra du drikker 1 glass vin til lunsj og middag før måltidene. Effekten av svart hyllebærvin er den samme som sirup.

Anbefalt: