Helsemessige Fordeler Av Lønnesirup

Video: Helsemessige Fordeler Av Lønnesirup

Video: Helsemessige Fordeler Av Lønnesirup
Video: Søtpotet Vafler Med Lønne Sirup 2024, September
Helsemessige Fordeler Av Lønnesirup
Helsemessige Fordeler Av Lønnesirup
Anonim

Tidlige bosettere i det nordøstlige USA og Canada lærte om sukkerlønn fra indianere, men det er forskjellige teorier som forklarer den opprinnelige oppdagelsen. En versjon er at lederen av en stamme kaster tomahawken sin i et lønnetre og juice strømmer ut av den. En annen legende er at indianere kom over væske som kom ut av en ødelagt gren.

Lønnsirup inneholder ekstremt nyttige ingredienser som er veldig gunstige for kroppen. Den ekstraheres direkte fra planten, inneholder et naturlig søtningsmiddel og over 54 antioksidanter som forhindrer og bremser utviklingen av forskjellige sykdommer (ondartede, diabetes, etc.). I tillegg inneholder den høye nivåer av sink og mangan, som opprettholder et sunt kardiovaskulært system og stimulerer immunforsvaret.

Det viser seg at antioksidantene i lønnesirup har de samme fordelaktige egenskapene som frukt, tomater, te, rødvin, linfrø.

Ren lønnesirup kommer fra lønnetre, og i tillegg til å ha en bedre smak enn søtningsmidler, er den også sunnere. Den ekstraheres ved å lage et hull i stilken, gjennom hvilken juice strømmer inn i en bøtte eller direkte inn i en tank ved hjelp av spesielle rør.

Maple juice
Maple juice

For å lage en liter lønnesirup er det nødvendig med 35-50 liter lønnsaft, som avhenger av sukkerinnholdet. En studie av den kanadiske matorganisasjonen viser at næringsverdien til lønnesirup overstiger sukker, kobber og kaloriene fra en spiseskje er bare 50.

Mangan i lønnesirup spiller en viktig rolle i energiproduksjon og øker forsvaret. Det er også nødvendig for at nervesystemet og hjernen fungerer som den skal, da 1/4 kopp lønnesirup gir den daglige dosen mangan.

Den inneholder også riboflavin, som støtter kroppens metabolisme. Den inneholder også sink, som er nødvendig for et sunt immunsystem, og magnesium, kalsium og kalium i det reduserer risikoen for høyt blodtrykk og hjerneslag.

Ren lønnesirup kan lett fortrenge sukker, samt delta i produksjonen av forskjellige desserter. Det er 100% naturlig og uten fargestoffer eller tilsetningsstoffer.

Anbefalt: