Ikke Skift Alkohol Med Vann! Du Vil Bli Full Raskere

Video: Ikke Skift Alkohol Med Vann! Du Vil Bli Full Raskere

Video: Ikke Skift Alkohol Med Vann! Du Vil Bli Full Raskere
Video: Как всем Санкт-Петербургом Скайлайн собирали 2024, September
Ikke Skift Alkohol Med Vann! Du Vil Bli Full Raskere
Ikke Skift Alkohol Med Vann! Du Vil Bli Full Raskere
Anonim

Bakrusen er en av de verste opplevelsene vi kan oppleve. Imidlertid vet alle det - etter en lang natt med mye alkohol føler vi kroppen vår som drenert.

I mange år ble vann ansett som en kur mot bakrus. Til den dag i dag er anbefalingene å drikke 1-2 glass vann til hver alkoholholdig drikke. Forklaringen er at kroppen vår blir dehydrert på grunn av alkohol, noe som forverrer symptomene ytterligere - om kvelden, men mest neste morgen.

Imidlertid, ifølge forskere, kan det være en myte bak denne uttalelsen. Vi skal ikke drikke vann med alkohol, når det gjelder drinker som inneholder den i større mengder - det vil si over 40 grader. I stedet for å hjelpe, i dette tilfellet vann vil føre til raskere rus.

Ølet vi drikker etter 2 store whiskyer fungerer på et lignende prinsipp. Dette gjelder imidlertid bare sterke alkoholholdige drikker og betyr at vann med øl, vin og likører anbefales på det sterkeste.

Ikke bytt alkohol med vann! Du vil bli full raskere
Ikke bytt alkohol med vann! Du vil bli full raskere

En annen studie fant imidlertid at det faktum at alkohol dehydrerer oss kan være en myte. Det er sant at på grunn av det frigjøres vannet raskere fra kroppen vår, men mengdene er ubetydelige og kan ikke føre til forverring av symptomene på bakrus, eller til spesielle skader i kroppen vår, sier eksperter.

Og likevel - den gode effekten vann har på bakrusen er ubetydelig. Vann vil ikke gjøre deg mer edru, men det vil bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen din. De produseres naturlig av leveren under påvirkning av alkohol.

I tillegg er alkohol et vanndrivende middel, noe som betyr at det får deg til å gå på toalettet oftere, og med det kaster du vann. Vann vil hjelpe kroppen din til å opprettholde riktig balanse, vil hjelpe deg med å gå tapt mineral.

Enda viktigere, men - du bør ikke overdrive det med alkohol. Fordi alt vannet i verden ikke vil hjelpe bakrusen din neste dag.

Anbefalt: