Svinegrover Er Bra For Hjertet

Svinegrover Er Bra For Hjertet
Svinegrover Er Bra For Hjertet
Anonim

Britiske forskere har laget en liste over de mest nyttige produktene som er rike på antioksidanter og næringsstoffer. Ifølge eksperter bør vi gi disse produktene til kroppen vår minst en gang i uken.

Denne listen inkluderer også produkter som inntil nylig ble ansett som lite nyttige, enn si sunne. For eksempel er popcorn først på listen over forskere.

Ifølge dem klarer de å beskytte kroppen vår mot ondartede sykdommer og problemer med kardiovaskulærsystemet. Dette produktet klarer å regulere blodsukkernivået.

I tillegg reduserer popcorn konsentrasjonen av dårlig kolesterol i blodet. Og det faktum at de inneholder mye B-vitaminer er nyttig når det gjelder å gjøre folk mer energiske.

Peanøttsmør, en favoritt blant alle amerikanske filmgjengere, beskytter kroppene våre mot en rekke mageplager og hjerteproblemer takket være de enumettede fettene den inneholder.

Bob
Bob

Den inneholder også proteiner, fiber og salter av folsyre. Hvis du spiser det fem ganger i uken, vil du redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjertebank.

Hermetiserte stewed bønner er også på den magiske listen, da de inneholder mye protein, uoppløselig fiber, jern og kalsium, takket være at helsen til muskler og bein opprettholdes.

Og hvis bønnene er stuet med tomatsaus, blir det en god kilde til lykopen - et naturlig organisk pigment fra gruppen karotenoider, som har uttalt antioksidantegenskaper og beskytter mot hjerte- og prostata sykdom.

Superlisten inkluderer også eplesyltetøy og bringebærsyltetøy. De inneholder mye pektin, som eliminerer problemene som oppstår med forstoppelse og letter behandlingen av sår hals i betydelig grad.

I tillegg inkluderer listen over forskere Russetpoteter, som inneholder en veldig stor mengde kalium, samt svinefett, da de er gode for hjertet på grunn av proteinet og mono- og flerumettede fettstoffer.

Blant de ledende stillingene er Cheddar-ost, rik på fosfor, sink, riboflavin, vitamin B12 og A. Den gir 25 prosent av den daglige kalsiumnormen og gjenoppretter balansen mellom syrer og baser i munnhulen.

Pepperrot, ifølge britiske forskere, takket være det høye nivået av vitamin C og glukosinolater, forbedrer fordøyelsen og leverfunksjonen og beskytter mot mange sykdommer.

Anbefalt: