Om Kalorifattige Drinker Og Fordelene Deres

Innholdsfortegnelse:

Video: Om Kalorifattige Drinker Og Fordelene Deres

Video: Om Kalorifattige Drinker Og Fordelene Deres
Video: Очень вкусные блинчики без сахара, без яиц, без молока! Рецепт постных блинов. 2024, September
Om Kalorifattige Drinker Og Fordelene Deres
Om Kalorifattige Drinker Og Fordelene Deres
Anonim

Vekttap dietter teller vanligvis kalorier i kostholdet og glemmer ofte kaloriene i drikkene, og de må tas i betraktning. Mange drinker inneholder mye kalorier, oppblåsthet og går opp i vekt.

Alkohol, kaffe med mye sukker, fløte eller melk, fruktjuicer og rister, energidrikker er vekttapets fiende, og skaper andre problemer. Hva skal du erstatte dem med, hvilke drinker inneholder lite kalorier og er nyttige for kroppens giftstoffer? Her er noen forslag med god smak og mange fordeler det er verdt å være oppmerksom på.

Soyamelk

Denne drinken er et flott alternativ for alle som elsker melk, og den er nyttig og trenger ikke å bli ekskludert helt fra dietten. Soyamelk kalles også vegetabilsk - den inneholder få kalorier og mange næringsstoffer. Disse inkluderer fiber, mineraler kalsium, kalium, jern. Essensielle fettsyrer, proteiner og vitamin A, B, D. er også verdifulle. Sukker er veldig lavt, og det er derfor en god ide for vekttapmenyen. Samtidig som denne kalorifattige drinken lades med energi.

Grønn te

Denne drikken toner kroppen i best mulig grad og har ikke de skadelige effektene av energidrikker. Fordi den inneholder få kalorier, kan den vellykket delta i kampen mot overflødig vekt. Kopp grønn te som følger med hverdagen er en god forebygging mot forkjølelse og diabetes. Vitaminer og tanniner støtter opptaket av vitamin C for å styrke kroppen.

Tomat juice

tomatjuice er en nyttig drikke med lite kalori
tomatjuice er en nyttig drikke med lite kalori

Et annet fint forslag er tomatjuice. Grønnsaksjuice er en god erstatning for frukt, da de inneholder lite kalorier, inneholder mye fiber, som metter og har god effekt på fordøyelsen. Tomatjuice inneholder mange antioksidanter og øker kroppens immunforsvar.

svart kaffe

Ren kaffe - uten sukker, fløte og melk drikk nesten ingen kalorier. Det har en sterk tonisk effekt, forbedrer konsentrasjonen og reduserer noen helserisiko, som diabetes og kreft.

Bananshake

Dette er en favorittdrink, ikke bare veldig velsmakende, men også nyttig. Det hjelper med å fjerne giftstoffer fra kroppen, i tillegg til å være drikke med lite kaloriinnhold og medfører ikke risikoen for umerkelig vektøkning.

Limonade

Sitron har mange fordeler, godt kjent for alle. Antioksidantene i den vil forbrenne mye overflødig fett, og fordøyelsessystemet vil bli lettet i arbeidet hvis regelmessig drikking av limonade blir en del av de daglige vanene.

Anbefalt: