Folkemedisin Med Djevelens Munn

Video: Folkemedisin Med Djevelens Munn

Video: Folkemedisin Med Djevelens Munn
Video: ЗАМЕС В АДУ #3 Прохождение DOOM 2016 2024, September
Folkemedisin Med Djevelens Munn
Folkemedisin Med Djevelens Munn
Anonim

Urtedjevelens munn brukes ofte til nevroser - den har en beroligende effekt på nervesystemet. Urten regulerer hjerteaktivitet, senker blodtrykket, utvider blodårene, er egnet for behandling av søvnløshet.

Devil's mouth decoction anbefales også for hjertebank - det normaliserer hjertefrekvensen. Urten har en hemostatisk effekt og øker urinproduksjonen.

Det anbefales også for mental tretthet, smertefull menstruasjon, i den kritiske alderen, anemi, hodepine, mild Bazedas sykdom og andre. Bladene og den blomstrende delen av planten brukes til avkok og te.

Den kan brukes til mindre forbrenninger og sår ved å lage kompresser. I folkemedisin anbefales djevelens munn ofte for reproduksjonsproblemer og infertilitet.

Siden urten er sterk, anbefales det å være forsiktig med mengden du tar per dag. For mye av urten kan forårsake langsom puls, døsighet.

Infusjonen er laget med 2 ss. djevelens munn - hell en halv liter kokende vann over dem. La blandingen stå i en time, sil deretter og drikk 1 glass vin 3 ganger om dagen før måltider.

Fordeler med Devil's Mouth
Fordeler med Devil's Mouth

I tilfelle hjerte-neurose, gjør en infusjon på 1 ts. dilyanka, hagtorn, humle, balsam og djevelens munn og 2 ts. valerianrot.

Ha alle urtene i 400 ml kokende vann og la dem trekke i 20 minutter, og sil deretter. Drikk infusjonen tre ganger om dagen i 120 ml et kvarter før måltider. Vær forsiktig med plottet, for det er giftig!

For nervøs-vegetative lidelser og rytmeforstyrrelser kan du lage et avkok av djevelens munn, malurt, dill og mynte. Legg 1 ts. av alle urter i 400 ml kokende vann, og la blandingen koke med stoffet i ytterligere 3 minutter. Avkoket blir dynket i en halv time og filtrert.

Ta 120 ml tre ganger om dagen etter måltidene. Det er bra å fortsette behandlingen i tre måneder, så ta en to ukers pause og gjenta urteterapien igjen.

I tilfelle aterosklerose og hjerteskade, legg 1 ts i 400 ml varmt vann. rose og djevelens munn og 2 ts. hagtorn og hvit misteltein.

Kok blandingen i tre minutter og la den trekke i 12 timer, og sil deretter. Du bør drikke avkok to ganger om dagen - helst om morgenen og kvelden. Behandlingen varer i tre måneder, hvoretter det er en pause på en måned.

Anbefalt: