Tilberedning Av Hjemmelagde Fruktsirup

Innholdsfortegnelse:

Video: Tilberedning Av Hjemmelagde Fruktsirup

Video: Tilberedning Av Hjemmelagde Fruktsirup
Video: Кетчуп домашний супер #плюс 2024, September
Tilberedning Av Hjemmelagde Fruktsirup
Tilberedning Av Hjemmelagde Fruktsirup
Anonim

Alt som er tilberedt mellom de fire veggene i et hjem, må gjøres med mye ønske om å behage de vi forbereder det for.

Noen ganger spiller det ingen rolle om det er perfekt eller noe mangler. Og når vi snakker om hjemmelaget mat og hjemmelaget mat, må vi ikke glemme at ikke bare mat kan tilberedes hjemme.

Vi kan gjøre det hjemmelagde sirup, som ikke tar oss bort fra tiden i det hele tatt, og deretter blir deilig og duftende. Selvfølgelig har de ingenting å gjøre med de kullsyreholdige og skadelige drikkene som barna elsker så mye.

Forskjellen er at hjemmelaget sirup ikke er skadelig, og hvis du vil at barnet ditt ikke skal se i vinduene i kullsyreholdige drikkbutikker, må du lage ham en sirup hjemme.

Limonade
Limonade

La oss starte med en klassisk og kjent drink - sitronade. En ekstremt enkel versjon av limonade er følgende:

Nødvendige produkter: 4 ts sitronsaft, 4 ts sukker

Fremgangsmåte: Klem sitronene, og sil deretter saften hvis ønskelig. Målet er å ikke ha biter eller frø som kan ødelegge smaken. Ha den allerede pressede saften i en bolle og hell sukkeret. Du må røre til hver sukkerkrystall forsvinner.

Hell deretter i passende flasker og avkjøl. Når du vil ha en forfriskende drink, ta litt hjemmelaget limonade, men husk å fortynne den med vann når du legger den i glasset. Det er lurt å blande limonaden inn noen ferske mynteblader, finhakket.

Kirsebærsirup
Kirsebærsirup

Hvis sukkeret ikke virker passende for deg, kan du legge honning, men forholdet juice: honning skal være 4: 2, det vil si hvis du tilsetter 4 ts juice, legg 2 ts. honning. Før du legger honningen i flasken, er det godt å smelte den, og bland deretter begge produktene og rist flasken til honningen går i stykker.

Kirsebærsirup

Nødvendige produkter: 500 g kirsebær, sukker, vann, sitronsyre

Fremgangsmåte: Legg kirsebærene, som tidligere er renset fra stilkene, i en bolle og dekk dem med vann. Du bør la dem stå på komfyren ettersom målet er å koke, og la dem snu i 15-20 minutter og slå av ovnen. La dem avkjøles og skille steinene. Sil saften, og prøv å presse frukten så mye som mulig.

Tilsett deretter samme mengde sukker - like mye som juice, det bør sukkeret også gjøre. Sett tilbake i en egnet varmebehandlingsfat og varm opp koketoppen. Målet er å smelte sukkeret og tykke sirupen litt.

Før du fjerner sirupen fra ovnen, legg til sitronsyre. Det skal være 1 ts per kilo sukker.

Det er godt å legge den i flasker og forsegle dem mens sirupen fremdeles er varm.

Anbefalt: