Du Vil Leve Evig - Spis Wakame

Innholdsfortegnelse:

Video: Du Vil Leve Evig - Spis Wakame

Video: Du Vil Leve Evig - Spis Wakame
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, September
Du Vil Leve Evig - Spis Wakame
Du Vil Leve Evig - Spis Wakame
Anonim

Wakame - Dette er de unike japanske alger med lang levetid. Til supper, salater og tilbehør - de passer til nesten alt.

I hovedsak er wakame en blanding av forskjellige alger. Den kommer fra japansk mat, men er nå utbredt i resten av verden.

Wakame regnes som en av de mest invasive tangartene. Smaken er atypisk - på den ene siden litt søt, men med en salt ettersmak. I tradisjonell japansk mat brukes den til tilberedning av forskjellige typer supper, salater og tilbehør.

Tangblandingen har mange helsemessige fordeler da den er rik på vitamin A, C, D, E, K og B2. Den inneholder også folsyre, magnesium, jern, kalsium, jod, lignaner og fucoxanthin. Nyttige næringsstoffer går på bekostning av lave kalorier. Mineraler, vitaminer og antioksidanter gjør wakame til en av de mest nyttige alger som brukes til matlaging. Her er hva det også er nyttig for:

Vekt

Forbruk av wakame styrer vekten. De få kaloriene og karbohydratene i det er veien til en slank midje. I tillegg inneholder den fucoxanthin, som forhindrer opphopning av fett, spesielt rundt livet.

Kolesterol

Som det undertrykker fettlagring, inntaket av wakame tillater frigjøring av tilstrekkelige mengder av noen spesifikke fettsyrer som senker dårlige kolesterolnivåer. Og dette er en garanti for et lengre og sunnere liv.

Anbefalt: