En Trylledrikk For Rensing Av Leveren

Video: En Trylledrikk For Rensing Av Leveren

Video: En Trylledrikk For Rensing Av Leveren
Video: Zolotova - любимое из tiktok 2024, September
En Trylledrikk For Rensing Av Leveren
En Trylledrikk For Rensing Av Leveren
Anonim

Hvis du har leverproblemer og allerede har prøvd å kurere, men forsøket mislyktes, kan du prøve en sunn vegetabilsk fruktcocktail.

Dette er en veldig velsmakende drink for å rense kroppen. Maten bør reduseres i en uke. Hver dag bør du drikke et glass vegetabilsk smoothie. Som et resultat vil du ikke bare forbedre leverfunksjonen, men du vil føle deg frisk og oppdatert.

De nødvendige produktene er: 3 gulrøtter, 2 grønne epler, 1 bete, en halv sitron uten skall, en skive fersk ingefærrot, noen få salatblader eller spinat.

Forberedelse: Alle produktene vaskes, rengjøres og skjæres deretter i en blender. Det tilsettes litt vann for å gi drinken en behagelig konsistens. Den tilberedte blandingen avkjøles og resten lagres i kjøleskap.

Gulrøtter er rike på flavonoider og vitamin A, som gir næring til leveren. Pektinet i eplene hjelper til med å eliminere giftstoffer. Salatgrønne blader gir god blodsirkulasjon og styrker immunforsvaret.

Detox
Detox

Ingefær og sitron fremmer utmerket funksjon i mage-tarmkanalen, lindrer oppblåsthet og forbedrer stoffskiftet.

Råbeter har mye fiber, og de er bra for tarmene. Lag vegetabilske smoothies og puréer, men lag også denne sunne cocktailen.

Effekten kommer neste dag. Det er tatt i ti dager, ikke mer. Du vil føle deg friskere og full av energi. Med denne drinken vil du avgifte leveren din og holde deg frisk!

Anbefalt: