Bønner Kurerer Leddsmerter

Video: Bønner Kurerer Leddsmerter

Video: Bønner Kurerer Leddsmerter
Video: Ali Kaffe - Kurerer Gruff!! 2024, September
Bønner Kurerer Leddsmerter
Bønner Kurerer Leddsmerter
Anonim

Visste du at, bønnene inneholder mest vitaminer. Disse er B6, B9, B1, B2, vitamin A, C, PP, rik på jern, magnesium, fosfor, sink, selen, molybden og fiber.

Det er over 200 typer bønner - hvite, svarte, røde, gule, fargerike og andre.

Fargerike bønner inneholder 25% av den anbefalte daglige dosen av folsyre. De som har problemer med høyt blodtrykk kan konsumere svarte bønner - det senker blodtrykket. Meksikanske forskere har funnet ut at den inneholder proteiner som fungerer som en antioksidant.

Bønner reduserer også glukose, kolesterol og triglyserider. Forbruk av modne bønner reduserer også blodsukkeret, styrker leddene og virker vanndrivende.

Bønner er rike på mange proteiner - 23,3%, og karbohydrater - 55,5%. Folk som lider av galleproblemer, bør unngå å spise belgfrukter.

Modne bønner
Modne bønner

Belgfrukter må være godt tilberedt, fordi de inneholder giftige stoffer hvis de er underkokte. Hvis det oppstår forgiftning, kan du oppleve alvorlig hodepine, oppkast og gul hud.

Bønner har betennelsesdempende og vanndrivende virkning. Gamle bønner behandler leddsmerter, spesielt når det er hevelse, har en veldig god effekt på leddgikt og revmatisme. Det hjelper også med isjias, gikt, sand i blæren og nyrene.

Magnesium i bønner er et av stoffene som bidrar til helsen til ledd og bein. Når kroppen vår mangler magnesium, blir vi nervøse og irritable, og da er vi utsatt for diabetes og stress.

Hvis du ikke koker bønner ofte på grunn av gassen i tarmene, kan du tilberede den med krydder som gurkemeie, mynte, mynte, rosmarin og koriander. Retter med dem reduserer gassene som dannes i de fleste tilfeller.

Anbefalt: