Hvordan Senke Magen

Video: Hvordan Senke Magen

Video: Hvordan Senke Magen
Video: Hvordan ser magen ut etter fødsel 2024, September
Hvordan Senke Magen
Hvordan Senke Magen
Anonim

Hvis du har mage, er det bra å senke den ikke bare for å se slankere ut, men også for å beskytte deg mot en rekke sykdommer. Hos personer med mage øker risikoen for hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag og diabetes.

Mange tror at hvis de tar tak i en del av magen med fingrene og det viser seg at de har to centimeter fett, bør de redusere søtsaker og pasta. Men dette fettet, som du kan fange med fingrene, er ufarlig. Mye mer alvorlige problemer oppstår på grunn av fettet som bygger seg opp rundt vitale organer som tarmene og leveren.

Hvis du lider av metabolsk forstyrrelse eller fra en annen type sykdom, vær forsiktig med dietter med lite fett.

Hvis du øker kaloriene som gir mettet fett til kroppen - smør, fløte, egg - med kalorier fra karbohydrater, kan blodsukkeret øke.

Knebøy hver dag - jo oftere og oftere, jo bedre. Dette vil stramme ikke bare musklene i baken og lårene, men også musklene i magen. For å fjerne det indre fettet rundt organene dine, må du styrke alle musklene.

Løping, svømming og sykling er nyttig for fjerning av magen fordi i tillegg til å smelte fett, øker de oksygenmetabolismen.

Overvektig
Overvektig

Bukpresser ikke alltid smelte magen. Vanlige bukpresser, når du løfter overkroppen fra liggende stilling og prøver å berøre tærne med fingrene, styrker magemusklene. Men for å fjerne den avrundede magen, må du gjøre bukpress med rotasjoner mot venstre og høyre.

Bytt ut fristende kjeks og rundstykker med tørket frukt og mysli. Legg vekt på yoghurt, grønnsaker og frukt, kylling, kalkun og fisk.

Alkohol har veldig dårlig innvirkning på din beslutning om å redusere midjeomkretsen, så du må redusere koppene først.

Ikke se etter dumme unnskyldninger som "alle har mage med alderen".

Rotering av bøylen reduserer midjeomkretsen betydelig. Dette bidrar til å forbedre hudtonen, som, hvis magen faller kraftig, kan synke i stygge folder.

Den beste måten å trene for å senke underlivet er 40 bukpresser, en pause på ti minutter der du roterer bøylen, og gjenta deretter 40 trykk to ganger med en pause med bøylen.

Når du vil senke magen, er det viktig å drikke rikelig med vann.

Anbefalt: