En Drink Med 3 Ingredienser Som Renser Kroppen

Video: En Drink Med 3 Ingredienser Som Renser Kroppen

Video: En Drink Med 3 Ingredienser Som Renser Kroppen
Video: If you drink 3 cups a day for 7 days, your belly fat will completely melt. 2024, September
En Drink Med 3 Ingredienser Som Renser Kroppen
En Drink Med 3 Ingredienser Som Renser Kroppen
Anonim

Vi trenger mat for å ha energi og for å utføre forskjellige handlinger.

Men kroppen bruker ikke alt vi bruker, og overflødig avfall må kastes.

Under fordøyelsen utskiller kroppen matavfall og giftstoffer som kommer inn i tykktarmen. Tykktarmens funksjon er ekstremt viktig for kroppen og tjener til å kvitte seg med søppel.

Hvis tykktarmen ikke utfører sin funksjon, begynner giftstoffer å akkumuleres i kroppen. Dette kan forårsake intern forgiftning, noe som fører til tidlig død. Derfor er det så viktig å ta vare på tykktarmen og dens arbeid.

Gjennom våre liv behandler kroppen 100 tonn mat og 40.000 liter væske. Dette betyr at ca 7 kg avfall akkumuleres i tarmene. Hvis du ikke blir kvitt dem, vil de skade helsen din og forgifte blodet ditt. Som et resultat begynner en person å lide av alvorlige sykdommer.

detox drikke
detox drikke

Når vi har syke tarm, dukker det opp symptomer som forstoppelse, diabetes, langsom metabolisme, overvekt, nyresykdom, syns- og hørselsproblemer, problemhud, sprøtt hår og negler og til og med leddgikt.

Til kolon rensing bare tre ingredienser er nødvendig: juice av 1 sitron; aloe vera; honning (valgfritt).

Til å begynne med, trekk ut aloe vera gel. For dette formålet anbefaler vi at du bruker hansker og er forsiktig så du ikke flekker på klærne. Det er nødvendig å rense gelen av slim slik at bare den indre gjennomsiktige massen av bladet blir igjen.

Bland et glass aloe vera gel, sitronsaft og honning i en blender til den er tykk. Drikk denne kraftig avrusningsdrink to ganger om dagen.

Aloe og sitron renser tarmene fra bakterier og avfall, samt gjenoppretter tarmslimhinnen, lindrer smerte og betennelse.

Anbefalt: