Forfriskende Drinker Med Mynte

Video: Forfriskende Drinker Med Mynte

Video: Forfriskende Drinker Med Mynte
Video: Forfriskende Mocktails 2024, September
Forfriskende Drinker Med Mynte
Forfriskende Drinker Med Mynte
Anonim

Mynte er en ekstremt nyttig urt. Det fungerer effektivt mot stress, hodepine og tretthet og er det perfekte forfriskende middelet. Lagt til noen drinker, gjør det dem til tonic shakes. Du kan også forberede dem hjemme. Her er de:

Cop ayran. For denne cocktailen trenger du 4 ts yoghurt, 3 ts vann, 2 ss sitronsaft og 25 g ferske mynteblader. Produktene er godt slått i en blender. Den ferske drikken serveres med is og en sitronskive.

Hjemmelaget mynte limonade. For å tilberede det trenger du 2 sitroner, 500 g sukker og noen kvister med fersk mynte. Skrell en sitron og rasp den. Overfør dem til en dyp bolle og tilsett sukker og mynte.

Forfriskende drinker med mynte
Forfriskende drinker med mynte

Hell 3 liter kokende vann på toppen. Vent til sukkeret er oppløst helt og væsken er avkjølt, og oppbevar det i kjøleskapet over natten. Sil før du drikker det. Server med is og hele sitronskiver.

Honninglimonade med mynte. Som den forrige, for denne forfriskende fristelsen trenger du 2 sitroner, 2 limer, 1-2 ss. honning, 1,5 liter kullsyreholdig vann, en haug med mynte og mye is. Skjær lime og sitroner i to, og hold en halv sitron og en lime. De er kuttet i tynne sirkler.

Resten presses godt og saften blandes med kullsyreholdig vann, honning og mynteblader. Bland godt og hell i en krukke. Tilsett skiver sitron og lime i drikken, samt mye is. Drikken serveres kjølt.

Toningsdrink med mynte og frukt. Få kjølt mynte, 100 ml solbærsaft og 50 ml kirsebærjuice og bland dem. Drikken er en ekte energibombe.

Forfriskende drinker med mynte
Forfriskende drinker med mynte

Mynte te. Egnet for bruk når som helst på dagen, det gir generell oppmuntring. Bortsett fra å være behagelig for smaken, er den også ekstremt nyttig for magesmerter og kramper.

Det virker avslappende selv i de mest anspente øyeblikkene. Den tilberedes som hvilken som helst annen te. Det kan konsumeres varmt og kaldt, som et tonic, en kaffe erstatning og til og med som et medisin.

Anbefalt: