Spar Deg Selv Fra Bakrus! Og Flere Fordeler Med Kaktusfiken

Video: Spar Deg Selv Fra Bakrus! Og Flere Fordeler Med Kaktusfiken

Video: Spar Deg Selv Fra Bakrus! Og Flere Fordeler Med Kaktusfiken
Video: Digitale anskaffelser – mer enn EHF 2024, September
Spar Deg Selv Fra Bakrus! Og Flere Fordeler Med Kaktusfiken
Spar Deg Selv Fra Bakrus! Og Flere Fordeler Med Kaktusfiken
Anonim

Den stikkende pæren distribueres i Nord- og Sør-Amerika. Det mest interessante med denne frukten er at den vokser helt på kanten av de utstikkende bladene til imponerende kaktus, som er en av de vanskeligste lavlandskaktusene i verden, et særtrekk som også oppfattes av fruktene. Fruktene er ovale i form og kan variere i farge fra gul og lysegrønn til oransje, rosa og rød, avhengig av variasjon og modenhet.

Før du spiser piggete pæren, er det veldig viktig å fjerne huden og skrelle den av slik at alle tornene blir fjernet. Fruktene kan brukes til en rekke ting - konsumert rå eller tørket eller forvandlet til forskjellige geléer og syltetøy, godteri eller alkoholholdige drikker som vodka.

Fordelene med Prikkete pære er utallige: senker kolesterol, forbedrer fordøyelsen, reduserer risikoen for diabetes, stimulerer immunforsvaret, stimulerer beinvekst, styrker blodårene, forhindrer visse kreftformer, reduserer risikoen for Alzheimers sykdom, hjelper i forsøk på å gå ned i vekt og eliminere betennelse i kroppen.

En av de mest populære bruken av piggete pærer er som en bakruskur og brukes til å redusere hodepine forbundet med å drikke for mye alkohol. Denne frukten er ekstremt rik på vitamin C, noe som gjør den til en kraftig beskytter mot sykdommer og virus, og et uunnværlig naturlig immunstimulerende middel.

Kalsium er et nødvendig element for vedlikehold av bein og tenner, og her er det til stede i overkant. Ved å ta nok av det, forhindres ulike tannproblemer og aldersrelaterte beinproblemer som osteoporose.

Som med de fleste frukter, er det betydelige mengder fiber, en trofast venn i kampen mot fordøyelsesproblemer. Dette eliminerer forstoppelse, oppblåsthet og mer alvorlige gastrointestinale problemer som tykktarmskreft eller magesår.

Senke kolesterolet, senke blodtrykket og styrke blodkarene, noe som hjelper Prikkete pære, kan forhindre aterosklerose, koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Anbefalt: