Hjelper Eplecidereddik Med Ubehag I Magen?

Video: Hjelper Eplecidereddik Med Ubehag I Magen?

Video: Hjelper Eplecidereddik Med Ubehag I Magen?
Video: Пейте это до Еды и Жир на Животе и Боках Исчезнет, Без Упражнений и Строгих Диет... 2024, September
Hjelper Eplecidereddik Med Ubehag I Magen?
Hjelper Eplecidereddik Med Ubehag I Magen?
Anonim

Mage-tarmkanalen er det området i kroppen vår der vi ofte føler ubehag. Hevelse ledsaget av tyngde, flatulens og noen ganger ubehagelige forhold som diaré og oppkast er vanlige tilstander som påvirker organene som er involvert i matprosessering.

Formell medisin og folkemedisin tilbyr alle slags rettsmidler for å lindre ubehagelige forhold. Den vanligste klagen er oppblåst mage, og dette er et resultat av mengden mat som tas, samt sammensetningen, og krever ikke alltid bruk av medisiner.

Det finnes en rekke folkemedisiner for å eliminere den ubehagelige følelsen, som også påvirker figuren. Den bulte magen gjør ikke noe godt inntrykk på verken damene eller herrene. Hvordan bli kvitt det?

En av anbefalingene er med eplecidereddik. Det regnes som et universalmiddel for mange sykdommer, inkludert oppblåsthet. Hva er årsakene til at man tror at en lettere versjon av eddik kan redde pasienter fra en rekke sykdommer og plager?

Ernæringseksperter antyder at de sterkt overdrevne egenskapene til eplecidereddik skyldes assosiasjonen med probiotika. Den viktigste probiotiske kilden i dette kulinariske produktet er eddiksyre. Det er resultatet av gjæringen av epler og er hentet fra sukkeret i dem.

Siden hver probiotiske virker som en forbedrer av magefloraen, noe som øker veksten av gunstige bakterier, antas det at den vil spille en positiv rolle i fjern oppblåst mage. I tillegg vil det forhindre forstoppelse og andre ubehagelige konsekvenser av hevelse.

oppblåst mage
oppblåst mage

Sannheten er at det ikke er bevis for fordelene med denne arten eddik for oppblåsthet. Det er ingen bevis for at gunstige bakterier vil overleve i det sure magemiljøet skapt av produktet.

Eplecidereddik den inneholder imidlertid en verdifull ingrediens. Det kalles pektin. Det kan ha en gunstig effekt på en ubehagelig tilstand assosiert med stagnasjon i mage-tarmsystemet.

Hva er egentlig pektin? Dette er fibre, og de er kjent for å være bra for tarmhelsen, spesielt tykktarmen. Siden mage-tarmkanalen er et system av sammenhengende og avhengige deler, vil pektin ha en god effekt på magen, så lenge det er bra for tarmene.

Det bør tas i betraktning at mengden pektin i en frukt er mye mer enn i en skje eddik. For at kroppen skal få i seg nok pektin, må det ta minst 200 ml eddik, noe som er for mye. Derfor, hvis pektin vil bli oppnådd i kroppen gjennom eplecidereddik, bør man huske på at dette vil skade veldig alvorlig ikke bare magen.

Eddik er en syre, og som sådan tærer den på tannemaljen. Det vil forårsake tilbakeløp og fullstendig irritasjon i fordøyelsessystemet, noe som betyr ubehagelige opplevelser fra spiserøret til tarmene. Det vil også redusere kalium i kroppen, noe som vil påvirke muskler, ledd og nerveender.

Fullstendig opphør av eddik er heller ikke den rette strategien. Det er en del av sunne dietter og gjør maten mer næringsrik og deilig. Surt epleekstrakt er en passende hovedingrediens i enhver form for dressing til salater, marinader og sylteagurk.

Å håndtere problemet med oppblåst mage er i medisiner, målt dietter og revurderer spisevaner. For det første bør saltet i oppvasken reguleres seriøst, samt mer vann.

Anbefalt: