Vi Feirer Dagen Med Varm Kakao

Innholdsfortegnelse:

Video: Vi Feirer Dagen Med Varm Kakao

Video: Vi Feirer Dagen Med Varm Kakao
Video: КТО ПОСЛЕДНИЙ УСНЕТ ТОТ ВЫЖИВЕТ! ЧЕГО БОИТСЯ МОРОЖЕНЩИК РОД? НОВЫЙ СЕЗОН ГРАВИТИ ФОЛЗ 2024, September
Vi Feirer Dagen Med Varm Kakao
Vi Feirer Dagen Med Varm Kakao
Anonim

Overlegenheten med varm sjokolade for både helse og ernæring vil snart ha samme preferanse for te og kaffe i Amerika som i Spania - Thomas Jefferson.

Hvis presidenten hadde utstedt en lov og registrert den varm sjokolade i grunnloven, i dag ville alle si - La oss gå etter kakao! (i stedet for kaffe). Det er ikke for sent å gjøre dette til en realitet!

Dagen med varm kakao minner deg om at alternativene dine går langt utover te eller kaffe når det kommer til varm drikke om morgenen.

Historien om dagen med varm kakao

Historien om sjokoladens opprinnelse tar oss mye lenger tilbake i tid enn folk flest kan forestille seg. Kakao ble først oppdaget av europeiske forskere i Sør-Amerika, hvor lokalbefolkningen brukte den hundrevis av år før kolonisatorene ankom.

Vi har grunn til å tro at lokalbefolkningen ikke hadde kontaktet Europa før, fordi de ikke ønsket å dele denne deilige drinken med resten av verden. Den første oppdagelsen av kakao kan spores tilbake til midten av det tjuende århundre, men mange arkeologer mener den eksisterte mye lenger.

Vi feirer dagen med varm kakao
Vi feirer dagen med varm kakao

Selvfølgelig er sjokoladen i disse dager veldig forskjellig fra den vi spiser nå, da sukker ennå ikke har funnet veien til Amerika. I stedet er drikken smaksatt med vanilje og ofte chili og serveres ved forskjellige temperaturer, avhengig av oppskriften som brukes. I 1828 ble den første pulveriserte sjokoladen laget.

Hvordan feire dagen med varm kakao

Vi tror den beste måten å feire på Varm kakaodag er å prøve alle varianter du kan finne. Lag en samling venner, og alle kan dele sin favorittoppskrift.

Hvit og mørk, med melk og eller bitter, det er så mange forskjellige varme kakaooppskrifter - 1 oppskrift for hver! Vår personlige favoritt er å lage varm kakao med 50/50 melk og søtet kondensert melk og sjokolade / kakaopulver, etterfulgt av å drysse kanel og revet mørk sjokolade på toppen. Rik og duftende!

Anbefalt: