Bursdagskake Ideer

Innholdsfortegnelse:

Video: Bursdagskake Ideer

Video: Bursdagskake Ideer
Video: Enkel havfruekake, overraskelse i midten / Enkel bursdagskake 2024, September
Bursdagskake Ideer
Bursdagskake Ideer
Anonim

Vi kjøper vanligvis kaker til bursdager i stedet for å ta oss tid til å tilberede noe hjemme. Faktisk er desserter ikke en enkel oppgave og blir ikke gitt til alle. Men det er ikke noe mer behagelig for en bursdag enn overraskelsen fra hjemmelagde søtsaker.

Ingenting kan erstattes av aromaen som sprer seg rundt huset. Her er noen oppskrifter på hjemmelagde kaker. De to første er for informasjonskapsler, og den tredje - kan defineres som duftende biter.

Søt med hasselnøtter

Søt med hasselnøtter
Søt med hasselnøtter

Nødvendige produkter: 3 egg, 600 g mel, 400 g smør, 400 g sukker, kanel, 300 g hasselnøtter, 1 romessens

Fremgangsmåte: Det er best å tilberede deigen fra kvelden før og la den stå i kjøleskapet for å stå til neste dag. Slik former du det - knekk eggene og pisk dem med sukkeret. Tilsett deretter malte nøtter, essens, smør og kanel og mel.

Form deigen og la den avkjøles. Dagen etter kjevler du ut deigen - gjør den ikke tykkere enn 4-5 mm og skjær i noen former. Stek i en forvarmet ovn på 180 - 200 g til den er gyldenbrun. Du kan lage dem en sjokoladeglasur.

Eikenøtter

Limte søtsaker
Limte søtsaker

Nødvendige produkter: 2 stk. smør, 3 ts mel, 2 ts melis, 3 eggeplommer, 1 ss natron, 2 ss sitronskall, naturlig sjokolade, 1 ts valnøtter, finhakket

Fremgangsmåte: Bland smør, eggeplommer og sukker og bland godt. Tilsett deretter brus og mel. Bland godt og tilsett sitronskall. Legg deigen i en ferdigforet stekebrett ved hjelp av kaffe eller teskje.

Stek i lav ovn mens du smelter sjokoladen. Etter at søtsaker er fjernet, lim dem parvis ved hjelp av sjokolade eller marmelade. På toppen av søtsakerene tilsett også sjokolade (for lettere å dyppe dem i den) og rull deretter i knuste nøtter.

Cocktail aromatiske biter

Sldkishi
Sldkishi

Nødvendige produkter: 3 egg, 1 pakke. smør, 16 ss mel, 12 ss sukker, 1 bakepulver, 1 flaske romessens

Fremgangsmåte: Pisk eggene, tilsett deretter sukkeret og pisk sammen. Du bør tilsette smøret, deretter melet og essensen, som er valgfri. Hell i en panne som du tidligere har smurt med smør eller olje og drysset med mel. Når den er bakt, la den avkjøles.

For kremen du trenger: 1 ts sukker, 1 pakke. smør, 3 ss kakao, 200 ml vann

Fremgangsmåte: Smelt på koketoppen og rør hele tiden. sukkerkrystaller skal ikke kjennes under omrøring. Hell så myren og dryss over rikelig med finmalte valnøtter.

Skjær så i små biter og server. Jo mer du lar kakaosirupen trekke inn i myren, jo bedre blir den.

Med disse søtsakene vil du definitivt tiltrekke deg oppmerksomheten til gjestene dine, og bursdagsgutten vil føle seg veldig spesiell.

Anbefalt: