Drikk Appelsinjuice I Stedet For Kaffe Om Morgenen

Video: Drikk Appelsinjuice I Stedet For Kaffe Om Morgenen

Video: Drikk Appelsinjuice I Stedet For Kaffe Om Morgenen
Video: Что делать, чтобы всегда были деньги в кошельке 2024, September
Drikk Appelsinjuice I Stedet For Kaffe Om Morgenen
Drikk Appelsinjuice I Stedet For Kaffe Om Morgenen
Anonim

I følge de fleste er kaffe den mest egnede måten å øke konsentrasjonen på. Imidlertid hevder en ny studie at den beste drikken til dette formålet er appelsinjuice.

Forskere anbefaler at når du føler deg søvnig og ikke konsentrert nok, bør du satse på et glass ferskpresset appelsinjuice. Eksperimenter har vist at folk som drikker appelsinjuice til frokost holder seg våken og konsentrert lenger enn de som stoler på kaffe.

Resultatene er ganske interessante, spesielt med tanke på koffeinfunksjonene. Det er et energistimulerende middel med en kraftig oppkvikkende effekt, som samtidig stimulerer intellektuelle evner, sensorisk følsomhet og humør.

Flavonoider i sitrusjuice er imidlertid mye kraftigere. De forbedrer blodtilførselen til hjernen på en naturlig måte, og letter dermed passering av informasjon mellom hjernecellene.

I tillegg til å heie deg opp, vil et glass appelsinjuice gi deg mange fordeler og sunne næringsstoffer. Et glass ferskpresset appelsinjuice til frokost gir kroppen alt vitamin C som trengs for dagen. Den inneholder også kalium, folsyre, fytonæringsstoffer, tiamin og andre.

Kaffe med appelsinjuice
Kaffe med appelsinjuice

Alle hjelper til med å redusere høyt blodtrykk, redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og hjerneslag, hjelper med å frigjøre energi fra karbohydrater, regulere appetitten, opprettholde muskelfunksjonen og nervesystemet. Det antas at de naturlige antioksidanter i sammensetningen av appelsinjuice redusere risikoen for å utvikle kreft ved å forhindre oksidasjon og celleskader.

Hvis du vil erstatte kaffe med en sunnere energikilde, så spar appelsinjuice det er noen flere drinker og matvarer som vil være til nytte for deg. Sats på avokado og fullkorn, fordi å spise dem nærer hjerneceller og holder dem konsentrerte.

Et annet sunt alternativ er fisk, hvis omega-3 fettsyrer har vist seg å ha en positiv effekt på hjernen og kognitive funksjoner. Hvis du er en fan av bær, er blåbær et alternativ for deg. De har vist seg å forbedre kognitive og motoriske ferdigheter.

Anbefalt: