Du Mistenker Ikke Engang Disse Bivirkningene Fra Gresskarfrø

Video: Du Mistenker Ikke Engang Disse Bivirkningene Fra Gresskarfrø

Video: Du Mistenker Ikke Engang Disse Bivirkningene Fra Gresskarfrø
Video: как вылечить гастрит эрозивный быстро в домашних условиях натуральными препаратами! 2024, September
Du Mistenker Ikke Engang Disse Bivirkningene Fra Gresskarfrø
Du Mistenker Ikke Engang Disse Bivirkningene Fra Gresskarfrø
Anonim

Gresskarfrø, full av kraftige næringsstoffer, er bra for helsen. Med sitt sjenerøse utvalg av mineraler og vitaminer er disse de rikeste i frø, som er kjent for å kurere prostata problemer, leddgikt, parasittangrep. Disse frøene gir også naturlige midler mot depresjon.

Imidlertid kan forbruket i noen tilfeller være farlig. Gresskarfrø gir magesmerter når de konsumeres i store mengder. De er en rik kilde til fete oljer, som når de svelges ut over akseptable nivåer, kan forårsake urolig mage, etterfulgt av kramper og smerter. Bare prøv å spise en håndfull om gangen eller spis sammen med annen mat for å eliminere denne bivirkningen.

Du kan risikere å miste forskjellige næringsstoffer hvis du ikke bruker disse frøene riktig. Mangel på tygging vil faktisk frata deg fordelene de gir. Gresskarfrø er blottet for vannløselige næringsstoffer som vitamin B6, niacin, riboflavin, tiamin, vitamin B12 og vitamin C.

Hvis du koker disse frøene, må du holde varmen på et lavest mulig nivå. Tyg dem også ordentlig i stedet for bare å svelge dem. Ødem sees vanligvis hos personer med nyreproblemer eller noen kardiovaskulære problemer.

Studier viser at disse frøene har milde vanndrivende krefter, som igjen kan samhandle med vanndrivende medisiner, og baner vei for økt toalettbesøk. Dette kan faktisk påvirke mineralbalansen i kroppen din. Så vær forsiktig hvis du bruker diuretika.

Gresskarfrø inneholder protein og jern i utrolige mengder, noe som gjør dem til en fristende frokost for babyer. Imidlertid er de fullpakket med fiber og fettsyrer, som ikke anbefales for spedbarn, da dette kan forårsake magekramper, smerter, oppkast og til og med diaré.

Gresskarfrø
Gresskarfrø

Selv om de ikke er sterke allergener sammenlignet med andre varianter av frø, er det noen allergiske reaksjoner som kan være forårsaket av bruk av gresskarfrøsom huden er deres viktigste mål. Dette er hva du kan forvente hvis du blir offer for en allergi mot dem: eksem, preget av skjell, betent, rød hud; kløe og elveblest [feber]; allergisk astma; Mangel på luft; hevelse og rødhet i munnen og rundt den og andre.

Gresskarfrø er naturlig rik på antioksidanter. Dette gjør at de kan senke blodtrykket. Derfor, hvis du lider av hypotensjon eller er hypertensiv med antihypertensiva, anbefales det å bruke frø etter å ha diskutert de tilknyttede komplikasjonene og risikoen med legen din.

Gresskarfrø er faktisk en sunn frokost med et bredt spekter av helsemessige fordeler. Bare konsumere dem med måtehold og forsiktighet for å forhindre bivirkninger og dra nytte av de positive.

Anbefalt: