Naturlige Desinfeksjonsmidler Fra Kjøkkenet Vårt

Innholdsfortegnelse:

Video: Naturlige Desinfeksjonsmidler Fra Kjøkkenet Vårt

Video: Naturlige Desinfeksjonsmidler Fra Kjøkkenet Vårt
Video: HUSET DITT BØR VÆRE DET SAMME! Et moderne hus med svømmebasseng | Vakre hus, hus tur 2024, September
Naturlige Desinfeksjonsmidler Fra Kjøkkenet Vårt
Naturlige Desinfeksjonsmidler Fra Kjøkkenet Vårt
Anonim

Annonser sendes regelmessig på TV desinfeksjonsmidler, men når vi bestemmer oss for å kjøpe et annet annonsert produkt, kommer vi til at det enten er for dyrt eller ikke så høy kvalitet.

Den gode nyheten er imidlertid sannsynligvis i din egen kjøkken har du naturlige desinfeksjonsmidler, hvis makt du ikke engang mistenkte.

Her er noen ekstremt gode hjemmemedisiner som du kan bruke til desinfisering.

Desinfeksjon med varmt såpevann

I det 21. århundre er det knapt et kjøkken som ikke har rennende varmt vann eller religion. Å tjene optimalt såpevarmt vannDet er imidlertid bra at det er veldig varmt. For dette formålet kan du til og med koke den på komfyren eller bruke en krukke til å varme opp vann. Løs opp troen på den og tørk av alle kjøkkenplatene med denne blandingen.

Desinfeksjon med eddik

Naturlige desinfeksjonsmidler
Naturlige desinfeksjonsmidler

Eddik er spesielt egnet for rengjøring av treplater som du brukte mens du kuttet fisk eller kjøtt på dem. I tillegg til å fjerne bakterier, eddik vil også takle den ubehagelige lukten som sitter igjen etter bruk.

Sitronsaft som desinfeksjonsmiddel

Sitron er en naturlig nøytralisator av mikroorganismer, men det er også en god smakstilsetning. Du kan kutte en sitron i to og direkte gni med overflatene du vil ha desinfisere eller klem en bolle sitronsaft og gni dem med en svamp.

Natron som desinfeksjonsmiddel

Soda er et naturlig desinfeksjonsmiddel
Soda er et naturlig desinfeksjonsmiddel

Det som er bra med natron er at det også har slipende egenskaper. Ved å plassere den på en gammel tannbørste, kan du til og med bruke den til å rengjøre skjøtene mellom flisene.

Alkohol for desinfeksjon

Når vi snakker om desinfisering med kjøkkenprodukter, kan du ikke bruke alkohol fordi den må være over 60 grader for å kunne for å håndtere mikrober. Ideell for desinfisering for eksempel er den tradisjonelle Absinthe, som har over 65 prosent alkoholinnhold. Mange hjemmelagde konjakkvarer er også veldig egnet for dette formålet.

Eteriske oljer for desinfisering

I tilfelle du allerede er lidenskapelig opptatt av sunn mat, har du sannsynligvis allerede innsett at de fleste essensielle oljer ikke bare brukes i kosmetikk eller aromaterapi, men er også en trofast hjelper i matlagingen. Spesielt egnet for krydder av kalde supper eller for tilberedning av salatdressinger er sitrus eteriske oljer - appelsinolje, sitronolje eller grapefrukt essensiell olje. Det du knapt vet, er imidlertid at de også har en sterk antibakteriell egenskap.

Anbefalt: